Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Топготвачката Божана Кацарова откри нов ресторант

Топготвачката Божана Кацарова, която грабна голямата награда в третия сезон на кулинарното шоу „Мастьр шеф“, отваря столичен ресторант. Това разкри самата тя.
„София е най-любимият ми град в света и точка по въпроса. Сърцето ми страда всеки пат, когато виждам красивите сгради да пустеят и да се рушат. Благодаря на Чехословашкия клуб, който повярва в нашата идея за модерно „читалище“, което да събира под един покрив красиви, талантливи и интересни хора. Аз съм горда от мен и моя екип и нямам търпение да ви покажем всички уникални неща, които сме замислили в нашия нов дворец“, пише кулинарката в Инстаграм, където публикува и първите си кадри, позирайки с широка усмивка и ключ в ръка.
Тя е от няколко седмици в България, но преди да сюрпризира почитателите си с ново меню, ще организира няколко срещи край морето, узна „Галерия“
Въпреки че всячески се опитва да скрие половинката си - тайнствения чужденец, който се представя в уебпространството като Кеш Кингсли, тя най-вероятно ще е придружена от него. Такива съмнения провокира една от снимките й, споделена под формата на история – на кадъра бе уловена мъжка сянка, но не присъстваше отбелязване.

Публикувана на
19 Май 2022 година