Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Поредна чалга двойка

Поредната чалга двойка изгря на хоризонта. Изпълнители Адам и Десита са гаджета, твърди „България Днес“.
Певицата сама разкри за връзката им и сложи край на слуховете и спекулациите с кого е. Десита качи снимка на новата чалга двойка. На фотоса тийнидолите се целуват страстно. Досега Десита упорито криеше личния си живот. Певицата бе спрягана за гадже първо на Адам, а по-късно се твърдеше, че има връзка с друг колега - Алекс Робов. Истината излезе наяве и тя е наистина е с Адам. И то не е от вчера или днес. Двойката е заедно от няколко месеца, но не разкрива за отношенията си по заповед на шефа си.
Адам и Десита работят за Галин, който е техен продуцент. Най-вероятно заварката между двамата е станала покрай съвместната им работа. Миналата година Адам и Десита записах обща песен. Преди да се залюби с Адам, Десита имаше авантюра с покойния Денис Теофиков. Тогава певицата разкри за връзката си по същия начин, както и сега - показа снимка на която се натискат в нощно заведение.
Мнозина фенове на кръшните ритми заподозряха, че изпълнителите искат да привлекат вниманието към себе си, с клюки от личния си живот, защото явно, с кариерата си не успява.хотарена

Публикувана на
20 Май 2022 година