Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Бесен пловдивчанин мята яйца

Пловдивски шофьор се вбеси до краен предел, след като дама зад волана му засече остро пътя и едва не предизвика тежко меле до Сточна гара. Проследил я след изцепката и започнал да я замеря с яйца. Удоволствието и грозните сцени обаче му струват 100 лв. глоба.
Случката се разиграла малко след 17 часа на 19 март миналата година. Шофьорката бързала със шкодата си към детската градина, за да вземе детето си. Спускайки се от Бетонния мост, при кръстовището на бул. "Христо Ботев“ и ул. "Авксентий Велешки“ тя се престроила от крайна дясна, през средна и в крайна лява лента, за да направи ляв завой към ул. "Авксентий
Велешки“. В този момент пресякла опасно пътя на пловдивчанин зад волана, който се вбесил. Екстремно натиснал спирачката, за да предотврати катастрофа, заради което му се разпиляли покупките, включително кокоши яйца, които се изпотрошили.
Ядосаният я проследил до пристигането й пред детската градина, където спрял автомобила си до нейния, слязъл и замерил предното стъкло на колата ѝ с две от счупените яйца, като й изкрещял, че не е „нормална“. Жената се уплашила много и не успяла да запомни регистрационния номер на кибритлията. Така случаят приключил. След известно време обаче, случайно го срещнала в Пловдив и записала номера, след което съобщила в полицията.
Така шофьорът бил подведен под отговорност и изправен пред съда. Магистратите преценили, че трябва да отнесе глоба в размер на 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. марица

Публикувана на
20 Май 2022 година