Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Черната Златка пак е сама

Плеймейтката Златка Димитрова посрещна 38-ия си рожден ден сама в изцяло женска компания, разкри пред „Телеграф“ самата тя. От три месеца красавицата няма мъж до себе си. За последната връзка на бургазлийката не се знае много, тъй като самата тя признава, че е в етап от живота си, в който искрено вярва, че любовта е за двама и трябва да се пази.
„Аз съм човек на чувствата, на емоциите, много истински човек и затова винаги бързам, водена от най-искрени чувства, да споделя, че в живота ми има някои, че съм влюбена. Този път реших, че ще изчакам, да бъда сигурна в това какво се случва и чак тогава ще споделям“, разказва Златка.
За съжаление моделката наскоро приключи и последната си връзка. Въпреки това е щастлива от всичко, което има, и е в очакване да срещне голямата и споделена любов. Но преди това ще даде малко почивка, най-вече на емоциите си.
„Вече съм много по-улегнала и знам какво искам. Искам спокойствие най-вече. Пожелавам си да срещна човек, който да ме обича истински заради това, което аз притежавам като качества и като човек, защото след всичко, което ми се е случило досега в личния живот, мога все по-рядко да се доверя на хората.

Публикувана на
21 Май 2022 година