Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои ще им въри в неделя

Видяна: 6280 пъти

Овен
Справяйки се с трудности от различен характер, ще работите по реализация на нова идея, оставайки с бодър дух и в добро настроение. Положителен ден, предоставящ много добри възможности за реализация на лични цели. Шансът ви в делово направление също не е слаб, но осъществяването на целите – особено ако са по-значими, не е сигурно породи удари от противници.
Неделя е начало на положителни промени. Денят ще ви предложи благоприятните възможности, които ще ви доближат до целите, които сте си поставили. Е, ще има и такива, които ще се носят по течението, необезпокоявани от нищо и без амбиции за бъдещето си. Ако сте сред тях помислете за близките си, със сигурност ще откриете поне една причина, заради която да стенете по-активни. Чувството ви за справедливост ще е особено изострено и може да се почувствате засегнати от съвсем дребен жест, който ви изглежда некоректен.
Телец
Останете спокойни и уравновесени, за да се справите по-лесно със затрудненията си, без това да се отрази неблагоприятно на здравето и настроението ви. При Телците степента на напрежението не намалява, но неделя е по-надеждна за реализацията на целите ви. Печелившият ви ход е свързан с прякото участие в деловата практика.
Денят не е удобен за преговори или за осъществяване на сделки. Възможни са проблеми зя пътуващите от знака. Заради грижите по дома ще направите повече харчове, за това разпределете правилно бюджета си. Отказът ви от ангажименти, които преценявате, че не можете да изпълните няма да навреди на авторитета ви, напротив. Ще бъдете добре разбрани и съвместната ви работа ще продължи и занапред. Ориентирайте вниманието си към решаване на конкретни въпроси, които отдавна „подбутвате“.
Близнаци
С добре подбрани думи и премислени действия ще оставяте впечатление на отговорни и коректни хора. Неделя разгръща по-добри възможности за реализация на целите, от които ще се възползват онези Близнаци, чиято категоричност за постижения се потвърждава и чрез активните им действия.
Сигурно е, че ще възникнат противоречия и сблъсъци с противниците ви. Бъдете внимателни! Отдава ви се възможност да изявите таланта си. Ще работите без да се жалите, но не бива да стигате до крайности. Проблеми със здравето могат да нарушат ритъма ви. Следвайте съветите на специалистите и бъдете с повече мисъл за предстоящото. Вечерта притесненията ви ще отпаднат. Слънцето навлиза във вашия знак.
Рак
Работейки със старание, ще свършите навреме и с очакваните резултати задачите, които планирате. Много неудобен и напрегнат ден, който може да ви донесе силни неприятности. Много внимателни трябва да сте във всичко, с което ще се заловите.
Част от Раите ще бъдат неприятно изненадани от здравословно неразположение, а други ще се разминат с осъществяването на желана цел. С професионалните си изяви ще привлечете вниманието на хора, имащи средства и власт да променят в положителна посока живота ви. Мотивирани сте и ще работите за подобряване на всичко, което се нуждае от промяна. Вечерта ще споделяте преживяното с човека до вас, който не спира да ви вълнува. Околните прекалено често ще се опитват да се намесват в решенията и плановете ви.
Лъв
Въпроси от социален, политически и правен характер ще занимават много от вас през днешния ден. Този ден е ярко значим за Лъвовете и предоставя чудесни възможности за реализация на цели в няколко направления – делова, любовна и финансова сфери, както и при осъществяване на желания, свързани с ваши познати или близки от обществените среди.
Днес късметът ви е изразителен. Днес ще останете приятно изненадани от задаващите се благоприятни финансови новини. Не се изкушавайте да харчите необмислено, помислете за разумни вложения. Прекарайте вечерта в уютна обстановка с любимия човек. Радвате се на първите добри резултати от постоянството и усилията, с които действате напоследък. Особено раздразнение и недоволство у вас ще предизвикат двусмислените изказвания.
Дева
През днешния ден се придържайте към умереност във всичко, за да си спестите енергия, пари и време. Обстоятелствата за реализация на делови и лични цели при Девите са надеждни, но ако не сте категорични относно настойчивостта, може да се разминете с очакваните постижения.
Всичко зависи от това – до колко сте концентрирани за осъществяването на поетите делови ангажименти. Поддадете ли се на желанието си да назидавате и да повишавате тон, само ще загубите. Професионалните ви дела ще се развият в посоката, в която ги подкарате. Към себе си бъдете повече самокритични и толерантни към другите. Не превръщайте разногласията в конфликт. Ако непрекъснато се оказвате в центъра на някаква разправия, опитайте да изясните причините.
Везни
Справяйки се със служебен или друг въпрос ще осигурите условия за по-добри развития на делата си не само днес, но и през следващите дни. Възможностите, с които Везните разполагат днес, наистина са чудесни, а пълноценното им ползване няма да представлява трудност на онези от зодията, които умеят да се владеят.
Вероятно и тези които не се владеят ще реализират успешно намеренията си, но по-късно ще имат проблеми. Предстои ви голяма битка със значителен залог или ви очаква събитие, което ще промени живота ви. Каквото и да се слу-чи вие сте подготвени, а може би и търсите подобно развитие. До-ри и да нямате нищо предвид за момента, съвсем скоро ще ви хрум-не удачна идея и най-вероятно ще се справите достойно. При всич-ки случаи не пренебрегвайте подкрепата на близките си.
Скорпион.
Професионален или битов въпрос ще ви мобилизират да се справите навреме със задалъженията си, а мнението и позицията ви по служебни или други теми ще бъдат взети под внимание. Скорпионите категорично стъпват на пътя на успеха, по който ще се движат безпрепятствено през следващите девет месеца.
Най-важното, което задължително следва да спазвате е предупреждението – не лъжете! Сатурн е в Скорпион, и означава – сигурно разкриване на измамите и лъжите ви. Загрижени за делата си, ще покажете завидна форма и готовност за действие. Търпеливо и без излишни вълнения ще отхвърляте ангажиментите си, храните очаквания, които не са без основание. Предстоящи промени, касаещи връзки, пътуване и образование за някои от вас, за други – ново работно място.
Стрелец
Бъдете дружелюбни и не се чувствайте длъжни да давате оценки за всичко, за да бъде деня ви по-спокоен и успешен. Специфичен ден, който със сигрност поставя началото да благоприятен период за освобождаване от натрупалите се проблеми. Неприятните и отегчителни ситуации няма да ви заобиколят, но ще намерите ефективен начин за преодоляването им.
Днес ще имате много добри постижения. Нищо учудващо няма да бъде, ако с нещо живата ви промени. Натрупало ви се е много напрежение и преценките ви не са на необходимата висота. Не взимайте важни решения днес, отложете го за някои от близките дни. Възможно е да получите и новини, които биха повлияли на избора ви. Сигурно е, че нещата ще се подредят по-най добрия начин за вас. Горе главата. Следвайте въображението си.
Козирог
Старайте се да запазите спокойствие във всяка ситуация, не се суетете и говорете само по същество. Неделя ще е доста напрегната за Козирозите. Причините за въпросните неудобства се свързват с оформили се кавги, които за едни от знака възникват във взаимоотношенията с делови партньори, а при други обхващат контактите в обществените среди.
Добра реализация за бизнесмените. Успявате без проблеми да се справите с голяма част от задачите, които сте планирали. Малко неща ще са в състояние да ви попречат да направите онова, което сте решили. Такива днес едва ли ще срещнете. В личен план се надявате на повече, отколкото реално в момента можете да получите. Стремежът ви към независимост ще е изключително силен и доловим от близките ви буквално от „трептенето на въздуха“.
Водолей
Нечия подкрепа ще улесни изпълнението на срочна задача, оценете жеста и избягвайте ненужни коментари по негов адрес, пък и по адрес на всеки друг. От началото на календарната седмица при вас успехите са плътно придружавани от ситуации на повишено нервно напрежение, каквито няма да липсват и днес поради избухването на кавги.
Ще е добре ако не участвате в такива,защото сте в началото на нов период, които не бива да започва така. Нечие предложение може и да не предизвика у вас ентусиазъм, но ще насочи мисълта ви в подходящата посока. Следвайте разума и не пренебрегвайте интуицията си, използвайте силата си за добри дела. Само така ще се чувствате нужни и обичани. Промените в настроението ви могат да дистанцират околните, бъдете сговорчиви. Не се опитвайте да контролирате чуждите действия или желания.
Риби
През днешния ден си наложете да сте по-умерени както в работата, така и в общуванията си. Някои лични проблеми – здравословни или други, ще притеснят Рибите днес, но развитието на служебните дела и взаимодействието ви с колеги от бизнеса или от обществените среди ще е на удовлетворително ниво.
Късметът ви е изразителен, а стратегическите ви умения носят паричен успех. На повечето от вас ще им бъде трудно да съвместяват личните с професионалните си задължения. В работата си ще срещнете разбиране, но в определени моменти това ще се промени. Дайте всичко от себе си, ще ви се предложат интересни възможности и не бива да ги изпускате. Уверени и знаещи ще заемете позиция на защитници и ще застанете на страната на нуждаещите си. Съобразете инициативите си с обстоятелствата.
/astrodata.bg

Публикувана на
22 Май 2022 година