Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Всеки ден бомбардират турска актриса с негативни коментари

Ханде Ерчел спечели огромна армия от фенове след излизането на телевизионния сериал „Почукай на вратата ми“. Популярността й се изразява не само към увеличаване на хонорарите, но и в натиска от хейтърите. Всеки ден тя е бомбардирана с вълна от негативни коментари, с които трябва да се примирява.
„Когато работите пред камера, много хора, които ви гледат, имат право да критикуват физическите ви характеристики по възможно най-суровия начин. За съжаление, ако решите да работите пред камера, тялото ви трябва да изглежда добре за всички. В противен случай ще бъдете подложени на всякакви критики и обиди “, подчертава звездата.
Друг проблем, с който се сблъсква, е прекомерното внимание към личния й живот. „Любовта за мен е състояние на лудост. Моите най-диви и живи състояния са, когато съм влюбена. Това е най-добрата и в същото време най-трудната страна на любовта“, казва актрисата.
Миналата пролет звездите от сериала „Почукай на вратата ми“ Ханде Ерчел и Керем Бурсин обявиха, че са двойка. Турските медии веднага предположиха, че любовната им връзка е просто рекламен трик за повишаване на популярността на проекта.
Керем разсея слуховете и каза, че е истински влюбен в колежката си. Но в началото на тази година феновете започнаха да подозират раздор в отношенията им. В социалните мрежи Ханде изтри снимките с избраника си и започнаха да й приписват връзка с друг колега, поради което феновете на Керем подложиха момичето на истинско преследване, "хвърляйки" обидни коментари по нейн адрес.
Въпреки това на неотдавнашното представяне на колекция бижута, Ерчел беше придружена от приятелката на Бурсин Пинар Дениз. Вероятно актьорът, който не е могъл да бъде с любимата си, е помолил Пинар за това.
Потребителите на социалните мрежи предполагат, че е просто изгодно за актрисата да заинтригува обществеността с афера с Керем. След слуховете за раздяла популярността на Ханде започна бързо да намалява, така че сега тя се надява да си върне загубената слава. В интервю за Elle Turkey актрисата не обсъжда личния си живот. Вместо това тя говори за търсене на нови предложения за работа. Ханде отдавна мечтае да играе ролята на силна жена, изправена пред сериозни изпитания. Няма съмнение, че тя ще може успешно да въплъти толкова многостранен образ на екрана.труд

Публикувана на
22 Май 2022 година