Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Бански с висока талия – на какъв тип фигура отиват?

Изборът на мъжки бански не е прост. Той изисква внимание и поглед върху последните тенденции на пазара. Така не само ще разполагате с удобен чифт, но и ще изглеждате свежо и модерно.
Всеки модел бански за мъже има линия на талията, която е добре да се съобрази с физическите данни. Може да добиете представа за разнообразието от кройки с бързо проучване на асортимента онлайн. След като го опознаете и подберете правилния чифт, имате пълна свобода да изберете цветовата гама и дизайна.
Как да изберем мъжки бански според фигурата ни?
Ако сте заложили на неправилен мъжки бански, това ще се долови още в първия ден, в който го носите. За да сте подготвени за летния сезон, премерете старите си модели. Не подценявайте вероятността фигурата ви да се е попроменила. Ако се е случило точно това, може да реагирате адекватно и да запазите представителния си вид.
Банските, които не подхождат на фигурата ни, ни лишават от усещане за комфорт, независимо колко са модерни. Не го допускайте! Вместо това купете няколко чифта, с които удобно ще се печете на плажа, ще плувате, ще отскачате до плажния бар, ще се разхождате из курорта и т.н.
Ако сте мъж с висок ръст, препоръчваме ви да отдадете предпочитание на късите шорти за плуване. Те ще стоят добре и на мъжете със среден ръст, създавайки оптически ефект, че са по-високи.
Ако сте с едра фигура и няколко килограма отгоре, изберете бански с висока талия и връзки. По този начин ще избегнете създаването на гънки по корема и ще внесете баланс във визията си. Нека връзките са в същия цвят като банските.
Лесен начин да замаскирате наедрялото коремче за поредното отиване на бара до плажа е като използвате моден аксесоар. За целта направете бърза проверка на мъжки чанти за кръст на Answear. Там ще откриете подходящи модели, които идеално ще се справят със задачата.
За високите и слаби мъже препоръчваме бански, които придават повече солидност на фигурата. Например с елементи, които контрастират цветово.
Как да подчертаете атлетичната си фигура?
Стилни, модерни и източник на стимулиране на въображението – такива са мъжките бански с висока талия. За да подчертаете ефектно атлетичната фигура, върху която сте работили през годината, не се колебайте да изберете ярки цветове – червено, синьо или пък жълто.
Изваяното ви тяло има нужда от бански с дължина до средата на бедрото и със свободна кройка, която ще подчертава бедрата. Уверете се, че е изработен от бека материя, което позволява да демонстрирате резултатите от тренировките.
Мъжки бански – колко трудно е да откриете перфектният чифт?
Независимо дали търсите мъжки якета, панталони, блузи, ризи, или пък джапанки и бански с висока талия, онлайн имате привилегията да откриете много голямо разнообразие от колекции мъжки дрехи, обувки и аксесоари на производители от цял свят. Може да правите лесни комбинации на различни елементи от летния си гардероб и да черпите вдъхновение, без излишни усилия.
Перфектният чифт мъжки бански заслужава да бъде в гардероба ви. Защо да губите време в разходки из физическите магазини? Няма причина да го правите.
Вместо това се впуснете в приятно проучване на тенденциите на пазара и пазарувайте бързо и в удобно за вас време.

Публикувана на
31 Май 2022 година