Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

След 10 години следване Тервел взе диплома

По-малкият брат на Кобрата - Тервел Пулев успя да вземе изпита си за юридическа правоспособност.
Той завърши най-престижния ни университет - Софийския „Свети Климент Охридски“. Заради многобройните си ангажименти с бокса няма възможност да се яви на последния изпит, след което вече може официално да практикува. Но ето, че вече намира време и успява.
"Много съм радостен днес защото успях да си взема последния изпит, свързан с правото - юридическа правоспособност. Бях добре подготвен и резултатите не закъсняват. „Битките“ в живота са не по-малко важни за мен, отколкото тези в спортна".
Тервел следва право дължи години. В един етап дори прекъсна образованието си. Това се случва, когато е в трети курс. След няколко години боксьорът решава отново да седне на студентската скамейка. След повече от 10 години следване вече може да практикува професията за която има тапия писа „България Днес“.
Пулев вярва, че един ден може да стане добър адвокат. Засега на първо място е кариерата му като боксьор. Братът на Кобрата преследва голямата си мечта - да стане световен шампион. Въпреки това успоредно Тервел чете постоянно, образова се и има план какво да прави, след като кариерата му приключи.

Публикувана на
22 Юни 2022 година