Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Корнелия праща свой варненски послушко да строява червените в Пловдив

Поредна истерия тресе БСП във вътрешнопартиен план на фона на драматичните процеси на национално ниво с клатенето на кабинета "Петков", част от който е и левицата. От запис на среща на новия оргсекретар на "Позитано" 20 и депутат от Варна Борислав Гуцанов в Пловдив става ясно как ще се манипулира предстоящата в края на месеца градска конференция за нов червен лидер под тепетата.
„Всички лостове са в нашите ръце. Не ме карайте в прав текст да ви кажа колко много неща могат да бъдат направени“, казва послушкото на Корнелия на пловдивските социалисти.Записът разкрива и конкретните му методи: "Въпросът е как да ги направим така събранията, че да имаме успех", спуска инструкцията той. За целта се оказва много важно предварително да бъдат уточнени делегатите във всяка една организация и предложенията за градски делегати, за бъдат подготвени хора да предложат конкретните „правилни“ имена. Въпросните имена да бъдат уточнени само с „Жоро, Пламен и Калин“, а след това да бъдат „обработени делегатите“."Знаете как да раздадете имената, как да подскажете…", нахъсва ги пратеникът на „Позитано“.
В редиците на БСП упорито се говори, че Корнелия вече си има избран нов председател в Пловдив и това е депутатът Иван Петков-Бебето, сочен за един от любимците й.
Източници в Столетницата разкриват, че пловдивската организация е пред бунт.лупа

Публикувана на
22 Юни 2022 година