Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Нагло и мутренско!!!

Златка Димитрова е български модел, фитнес-гуру и бивша Мис „Плеймейт” 2009 г.. По-известна е с прозвището си Черната Златка, което тя не харесва. Родена е в Бургас през 1986 г., има момченце - Мирослав, кръстен на баща си Мирослав Недев, с когото Златка шумно се разделя.
Наскоро се оплака от рекет и заплахи за живота си от страна на Евгения Банева, която искала да да сложи ръка на неин семеен имот край морето. Какво се случва с казуса, има ли нов мъж до красавицата, как се грижи тя за Мирослав и едновременно е в топ-форма, коя е истинската Златка, тя разказа в откровено интервю за „Уикенд".

- Злати, ти поведе публична битка с Евгения Банева, за да защитиш семейния си парцел край морето, който разказваш, тя се опитва да ти отнеме незаконно. Как се развиват нещата с този казус?
- Цялото ми семейство водим тази битка от дълги години. За 22 години преминахме през истински кошмар, който продължава и до ден днешен, но съм твърдо решена, че няма да се откажа да се боря за справедливост, защото е недопустимо обикновените хора да бъдат репресирани по такъв жесток начин от личности със солидни финансови възможности и контакти на високо ниво. Имам надежда, че справедливостта за нас ще възтържествува, макар че държавата е зациклила на административно и съдебно ниво и понякога имам чувството, че плуваме срещу течението.
- Призна, че си била уплашена за семейството си, сина и дори племенниците си. Имаше ли заплахи към теб и твои близки, след като се разчу за рекета спрямо теб и майка ти Маргарита?
- През годините сме дочували от тук, от там думи за нас, за нашия имот и закани. Не мога да кажа, че не сме се притеснявали за живота и здравето си след последните събития, които се случиха през април. Въпреки всичко, ние сме от страната на истината и вярвам, че битката ще бъде наша! Това е все едно да ви изкарат от вашия дом, на който имате нотариален акт признат от държавата.
- Това първият опит ли е на Баневи да те рекетират заради този имот или си имала и други сблъсъци с това семейство по друг повод?
- От дълги години имаме сблъсъци, но от дълго време не са си позволявали да правят каквото и да е, но месец април ни изненада с тежните бележки, залепени по нашите каравани, в нашето място. Опитват се да ни сплашват, само и само, за да ни пропъдят от собствения ни имот. Дори дочух, че г-жа Банева много държала да вземе имота на Черната Златка, защото й бил сантимент! Това вече е прекалено нагло и мутренско!/ хотарена

Публикувана на
23 Юни 2022 година