Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Баща прави ДНК тест на трите си деца, оказа се, че не са негови

Жител на китайската провинция Дзянси реши да се разведе със съпругата си след 16 години брак, след като разбра, че през цялото време е отглеждал чужди деца, съобщава South China Mornint Post.
За да издържа семейството си, 45-годишният Чен работел далеч от дома и рядко виждал любимите си жени.
Първоначално той не подозирал, че половинката му кръшка, тъй като двамата общували по телефона. В началото на годината обаче тя започнала да избягва обажданията му и заявила, че не иска да работи от вкъщи. Китаецът се усъмнил и решил да я проследи през GPS-а на телефона.
Така разбрал, че вместо вкъщи при децата, съпругата му е в хотел в източната част на страната. А когато отишъл там, за да види какви ги върши, я заварил с любовника й.
Въпреки тежкия удар, първоначално Чен бил готов да прости предателството. След това размислил и решил да си направи тест за бащинство. Резултатите от ДНК изследването показали, че бащата на най-малката му дъщеря е друг човек. Китаецът преглътнал и това и решил да запази семейството си.
Намеренията му обаче се променили, когато направил нов ДНК тест за другите си две дъщери. Оказало се, че и те не са негови деца.
След това шокиращо откритие невярната му съпруга избягала. А когато журналистите успели да я открият и интервюират, тя заявила, че не смята поведението си за изневяра.
"Не мисля, че съм му изневерила. Наистина ли биологичното родителство е толкова важно? Двойките, които не могат да имат деца, ги осиновяват и това е добре", казала тя в своя защита и подложила на безпощадна критика мъжа си заради решението му да се разведе с нея.
Случаят на Чен предизвика бурна дискусия в мрежата. В интернет хората разпъват на кръст шавливата китайка заради неуважението, което е проявила към съпруга си.
"Колко беше разстроен този мъж! Психично болна ли е тази?", "Чен може да получи обезщетение, ако се обърне към съда. Но как ще излекува разбитото си сърце след 16 години?", пишат те. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
25 Юни 2022 година