Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

5-те най-големи мъжки грешки в леглото

Разбира се, всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Затова често допускаме грешки, включително в интимния живот. И мъжете, и жените го правим. Но поради факта, че дамите сме далеч по-емоционални създания, грешките на мъжете в леглото ни нараняват много повече, отколкото нашите - тях. И така, експертите по човешки взаимоотношения разкриват нещата, които жените не могат да простят на мъжете в интимния живот.
Възмущението на мъжете за липсата на интимно желание у жената
Много мъже - за съжаление, наистина са много и това се доказва от статистиката, тълкуват липсата на интимно желание у жената като студенина, липса на интерес към акта и към партньора като цяло. Мъжете не са така. Те "включват от раз", когато стане дума за леглото и не могат да разберат защо с дамите не е така. Но, оказва се, при жените психологията и физиологията са много по-сложни, господа и трябва да ни разберете! За да може жената да „включи“, са необходими предварителни усилия - създаване на подходяща атмосфера и настроение, релаксация, любовна игра… Ако вашата любима ви каже "не искам", това не означава, че тя наистина не иска интимност. Тя просто не я иска в момента, но след няколко любовни игри ще е готова на всякакви сексуални подвизи. За съжаление, както вече споменахме, малцина мъже наистина разбират това. И оттам идват много недоразумения…
Моментална атака от страна на мъжа
Това е една от най-честите причини жените да симулират оргазъм. Мъжете се обиждат от този факт, но трябва да знаят, че го провокират сами. Ако мъжът „атакува“ незабавно и без любовна игра, жената понякога не казва това, което мисли, тоест - „Не искам!“. Тя може да се съгласи заради партньора си, но колко удоволствие ще получи от това? В крайна сметка, не само, че дамите трябва да се подготвят за действителния полов акт, но те също така изминават далеч по-дълъг път до самия оргазъм, в сравнение с мъжете. Дори и да е създадена ситуация, която наподобява на любовна игра, мъжът обикновено веднага се насочва към гениталиите, вярвайки, че така партньорката му ще се възбуди по-бързо. Но нежния пол има други нужди - целувки, прегръдки и докосвания, а не мигновена атака. Ето защо на някои дами им е по-лесно просто да симулират удоволствие и да не се обясняват на някого, който едва ли ги разбере.
Фокусирането на мъжа върху собствените му желания
Леглото не е място, където всеки трябва да мисли само за себе си. Само взаимното желание и желанието за постигане на едновременно удоволствие могат да направят интимното преживяване наистина невероятно и незабравимо. В противен случай става обикновена копулация, секс заради самия акт. И много жени не са склонни да простят на мъжете подобен подход към интимността. Разбира се, не всеки мъж ще се съсредоточи само върху себе си. А от тези, които изглеждат фокусирани само върху удоволствието си, повечето просто се страхуват да не се провалят в леглото. Затова боготворят състоянието на ерекция и се молят за еякулацията си, а не се фокусират върху женския оргазъм - за съжаление....
Желанието на мъжа да имитира нещата от филмите за възрастни
Да опитате нещо ново и необичайно в интимността, особено когато сте заедно от дълго време - това, както се казва, е безценно! И няма нищо лошо в него. Супер е, че ще научите някои нови пози, практики и умения от филмите за възрастни. Но съвсем друго нещо е, когато мъжът има нереални очаквания по отношение на уменията на партньорката си. Обикновеният интимен акт в домашно легло не го задоволява и той се стреми да повтаря екстремни ситуации от любимите си филми. Актът 2-3 пъти седмично не му е достатъчен и мъжът тормози жена си всеки ден. И ако тя не изглежда като гореща красавица от екрана, това се счита за допълнителен минус. Срещат се варианти, при които мъжът изобщо не може да се възбуди, без да гледа горещи сцени и това показва ясна зависимост към този тип филми. Това се квалифицира като отклонение от нормите и не всяка жена би се съгласила да остане с такъв мъж.
Липса на емоционална близост
За всяка жена идеалният акт е с любимия мъж или с някой, към когото изпитва симпатия и приятни чувства. Актът в името на самия акт, единствено заради физическото удовлетворение е важен само за незначителна част от нежната половина на човечеството. За мъжа – обратно, физиологичният компонент на интимността е по-важен от емоционалния. Това води до много проблеми, включително и изброените вече. Ако има хармония и емоционална връзка между мъжа и жената, не би трябвало да възникват проблеми. Но липсата на каквато и да е връзка силно разстройва дамите, защото за тях удоволствието от интимността зависи не от гениталиите, а от мозъка!

Публикувана на
26 Юни 2022 година