Новина от категория България
Архив на публикациите

Цяла България ходи при феномена Марин

Биоенерготерапевтът Марин Минчев е уникален феномен, признат в много страни по цял свят. Той живее и работи дълго време в чужбина - Швеция, Германия, Испания, Франция и Турция. Пътува за срещи с пациенти в още много държави и лекува кралски особи, крупни бизнесмени, знаменитости в спортната и развлекателната индустрия.
Яна БОЯДЖИЕВА

През 2020 г. се връща в България, а на уменията му в нашата страна се доверяват елитни спортисти, предприемачи, политици и много хора, които търсят лек за болестите си. Дарбата му е не само да “вижда” енергийните структури на органите и системите в човешкото тяло. Той има способността да влияе на тези енергийни структури и взаимодействието между тях за неутрализиране на причината за здравословните проблеми. Така възстановява естественото равновесие.
- Г-н Минчев, в началото искам да ви попитам как бихте описали биоенерготерапията?
- Всичко е вибрация. В зависимост от това каква е скоростта на вибрацията, материалните неща могат да са меки, леки, въздушни. А колкото е по-висока скоростта на атомите, толкова е по-твърдо. По принцип човешкото тяло е с по-ниска вибрация, а биоенерготерапевтът притежава умението „да се свърже“ с пациента посредством излъчваната от него енергия и да промени разстроените вибрации, като съответно на атомно ниво се променят органите, т.е., възвръщат се естествените им честоти на трептене.
Аз съм човек на вярата, не на религията. Имайте предвид, че това са различни неща. Религията е бизнес, вярата си е вяра. Затова на първо място се казва: да вярват хората, да вярват в доброто, независимо че живеем във времена, когато в голяма степен здравето се превърна в разменна монета. А става дума за човешки живот. Всеки е дошъл от любов и с любов трябва да си отиде от тази земя.
- Как лекувате шипове например?
- Стопявам ги с енергия. Ще подкрепя с пример: една жена дойде с оплаквания за силни болки в кръста, оказа се, че в долната страна има премазани прешлени, нагоре – шипове. Аз просто полагам ръце, а там, където има възпалителен процес, пациентът усеща студенина, където трябва да се възстановява и доизгражда – усеща топлина.
Също така поглеждам и усещам, че имате проблеми с хормоналния баланс или пък с щитовидната жлеза. Все сериозни патологии всъщност, всичко, което предизвиква болки, е важно.
- Г-н Минчев, а повлиявате ли депресия, тревожни разстройства, панически атаки?
- Да, в Швеция, където съм живял няколко години, започнах по-активно да се занимавам с тези състояния. Дължат се на блокажи на мозъка, които мога да разблокирам. Наред с това давам допълнителни съвети относно начин на хранене, на дишане, на пиене на вода. Получават се добри резултати.
Тук е мястото да спомена, че се справям и с мозъчната мъгла, която много хора получиха вследствие на пандемията. Жлезите с вътрешна секреция също са поразени от коронавируса. Много коварен вирус, лошото е, че една-две години след като преминат ковид вълните, ще започнат наистина големите проблеми. Този коварен вирус удря важни органи и системи и предстоят много по-страшни проблеми, в т.ч. и ракови.
Бързам да кажа, че не се захващам с раково болни, но мога да дам съвети как да се избегнат тези заболявания. Имайте предвид, че раковите образувания се развиват поради недостига на кислород. Първото, което предприемам, е да премахна срастванията в белия дроб, оправям блокажите в мозъка, нормализирам работата на сърцето, за да изпомпва по-лесно кръвта, нормализирам и други проблеми, които виждам – всичко по енергиен път. Така в рамките от 6 месеца до година организмът се възстановява и избягва лошите болести.блиц

Публикувана на
27 Юни 2022 година