Новина от категория Светът
Архив на публикациите

С какво наградиха служител на „Бургър Кинг“ след 27 години работа без почивен ден

Често можем да чуем, че сред професиите е най-трудно за ресторантьорите. Клиенти с много заявки, смени на извънреден труд и ниски заплати са само 3 причини, които потвърждават тази теория.
Служител на „Бургър Кинг” показа с какво е бил възнаграден за дългогодишната си работа, и така се превърна в хит в интернет.
Главният готвач и касиер Кевин Форд, който работи в ресторанта на известната хранителна верига в Лас Вегас, стана вирусен, след като показа какво е постигнал за 27 години лоялна работа и дори нито един почивен ден.
Форд получил прозрачна чанта, връчена му от компанията "HMS Host", чрез която "Burger King" наема персонал, а съдържанието й изненада мнозина.
Чантата съдържала шоколадови бонбони, чаша за многократна употреба на Starbucks, две химикалки, билет за кино и няколко дрънкулки.
Въпреки че 54-годишният мъж бил благодарен за жеста и кадрите показват "много благодарен" и "лоялността се отплати", това не беше така с потребителите на социалните медии, където публикацията беше широко разпространена.
Мнозина се съгласиха, че видеото ги натъжило и се надяваха, че „това, което са видели, не е истина“.
Когато забелязала, че реакциите в Twitter не стихват и хората искат да му помогнат, дъщерята на Кевин, Серина, стартира акция за баща си чрез страницата „GoFundMe“. Тя обясни, че Кевин е започнал да работи като самотен баща, а по-късно, когато се оженил повторно, той останал там поради добрата здравна застраховка, която му помогнала да образова 4-те си дъщери.
Хората бяха развълнувани от историята на Кевин и изглежда, че инатът е проработил заради неговата „награда“ в работата. Акцията е събрала $89 000 за Кевин досега. блиц

Публикувана на
27 Юни 2022 година