Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Слави е зле, 4-ма лекари бдят над него денонощно

Здравето на Слави Трифонов е следено от четирима от най-доверените му лекари денонощно, издават хора от неговото обкръжение.Лидерът на ИТН, който в последно време изглежда по-изнемощял от всякога, е поверил лечението си на една от най-младите надежди в медицината у нас – д-р Елица Тошкова от болница Софиямед. Макар и с не чак толкова дългогодишен опит и без титла пред името, тя вече е била награждавана за лекар на годината през 2019-а.
Д-р Тошкова следи общото състояние на Трифонов от няколко години. Запознати издават, че от мерки за сигурност и най-вече заради присъщата му параноя ВИП пациентът твърде рядко посещавал медицински кабинети, а предпочитал докторите, на които вярва.
Преди две седмици негови приближени издадоха, че след близо двучасовото интервю, което Трифонов даде на журналиста Константин Вълков бил поставена на 6-часови системи в дома си, за да се възстанови физически умствено от напрежението, защото заболяването, от което страда изпива силите му. Отдавна различни специалисти изразиха публично мнението си, че шоуменът има множествена склероза - неврологично заболяване, което се обостря при силен стрес и е нелечимо.
Човекът, който се държи за психическото здраве на Трифонов от 20 години е неврологът доцент Димитър Чакъров. Именно той на времето отказал Дългия да се саморазправи с друг лекар, който пръв му поставил диагнозата множествена склероза.
Откакто има сериозни здравословни проблеми, Слави се лекува не само в България, но и в редица реномирани скъпи клиники в чужбина, като се твърди, че е преминал през трансплантация на стволови клетки в Америка, пише в новия си брой Ретро.

Публикувана на
30 Юни 2022 година