Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Как двама мъже разбраха, че са женени за една и съща жена

Двама мъже от Уелс разбраха, че са женени за една и съща жена и станаха приятели, съобщава Wales Online.Главната героиня на историята - Карън, се омъжила за първи път през 1998 г., но седем години по-късно се развела.
През 2006 г. тя започнала бурна връзка с Питър Шерат, която приключила със сватба. И вторият брак на Карън не продължил дълго заради съпруга й, който не спирал да се измъчва, че жена му крие нещо и води двойнствен живот.
Подозренията му се оказали напълно основателни. Оказало се, че съпругата му е започнала връзка с друг мъж на име Кристофър Томас.
Когато връзката между Карън и Питър приключила, двамата решили да се разведат, но така и не финализирали нещата. Това изобщо не попречило на жената да приеме предложението за брак от Томас и да се омъжи за него.
Третият брак на британката продължил по-малко от две години. Томас подал молба за развод, след като намерил сред вещите на Карън молбата за развод от втория й съпруг. Съкрушеният мъж сложил документа на кухненската маса, опаковал багажа си и си тръгнал.
"В този момент разбрах, че цялата ни връзка е лъжа. Кой знае за какво още ме е мамила", жалва се той.
Два дни по-късно Томас открил, че жена му вече е актуализирала профила си в сайт за запознанства. Тогава той се свързал с втория й съпруг и подал сигнал в полицията, че жена му е нарушила закона, омъжвайки се за двама мъже едновременно.
През 2014 г. Карън е осъдена на четири месеца затвор и глоба от 100 паунда за бигамия.
По време на разследването на Томас и Шерат било забранено да общуват, но след присъдата мъжете започнали да си говорят, разбрали, че имат много общи неща и с течение на времето станали приятели. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
02 Юли 2022 година