Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Най-забавните зодии в леглото

Може да сте добри в леглото, ако обичате секса и сте непредубедени. Важно е също така да сте уверени, внимателни и готови да задоволите партньора си. Разбира се, всички обичат секса и забавлението под завивките с любим човек, но има хора, които се славят с изключително развинтени сексуални фантазии.
Сексът с тях е нещо, което никога няма да забравите, а те самите са представители на следните зодии:
Овен
Тяхното флиртуващо, привлекателно и самоуверено поведение излъчва сексапил. Тези характеристики, разбира се, даряват Овена със съблазнителен и властен сексуален нагон. Те не се страхуват да отстояват господство в спалнята. Докато някой друг едва е събрал смелост да ви заговори, Овенът вече разкъсва дрехите ви на ум, пише Actualno.com.
Скорпион
Ако някога сте се чудили защо Скорпионите са толкова отлични и странни в леглото, обяснението е тук. Скорпионите са страстни любовници, които често са пламенни в леглото. Тъй като те са сексуално активни и ентусиазирани, е трудно да се съпостави тяхната интензивност. Те също имат силни сексуални мечти и желания. Обичат да поемат контрол над партньорите си. В леглото те отиват толкова далеч и интензивно, колкото могат сексуално.
Стрелец
Колкото по-диви, толкова по-добре. Това е мотото на Стрелеца в леглото. Той обича всичко, от странни пози до нови места като терасата, например. Стрелецът гледа на романтиката като на интелектуално, физическо и емоционално преживяване. Стрелецът е страстен, буен и изключително открит знак, който може да бъде много забавен сексуално.
Водолей
Водолеите обикновено са добри любовници и имат широк кръг от интереси. Водолеите са привлечени от всичко, което се противопоставя на социалните норми. Освен това се радват на мистериозност, така че поставянето на маска или превръзка на очите със сигурност ще допринесе за интригата.

Публикувана на
26 Юли 2022 година