Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Мръсни приказки в леглото

Има определен вид мръсни приказки, които всеки обича и които разкриват част от душевността ни. Какво е характерното при тях за всяка зодия? Трябва да знаем, че в интимната сфера със силно значение е и асцендентът – така че имайте едно наум и за това. Ето какво смятат астролозите на „Мари Клер“ за това, което възпламенява еротично зодиите, подредени спрямо управляващата им ги стихия.
Огън

Овните се възбуждат от един добър спор. Нещо в енергията на напрегнатите разговори наистина им влияе, а ако направим внезапен преход към интимни ласки, докато им обясняваме колко много ни дразнят и ядосват, ще им хареса още повече. Няма нищо по-секси от това някой да бъде ядосан, но в същото време да не може да устои на чара на Овена, пише "Телеграф".
На Лъвовете да им кажем, че те са нашата кралица или нашият крал, въпреки че добре знаят това. Лъвовете са най-лесният знак в зодиака, когато става дума за мръсни приказки, тъй като комплиментите оказват върху тях много голямо влияние.
На Стрелците трябва да казваме, че те са прави за всичко. Те могат да бъдат доста добри в леглото, но уменията им за мръсни приказки може и да не са точно това, което си представяме. Стилът им на общуване понякога може да бъде леко поучителен, но това далеч не означава, че нещата не могат бързо да се нагорещят.
Земя
Телците обичат създадения от тях комфорт. Можем да им говорим за мечтаната от тях почивка в хубав хотел, като добавим шампанско и ягоди – това ще ги разтопи. Можем и да загатнем, че те могат да спестят пари за нещо, което в противен случай би им струвало много скъпо. А след това да се молим да не достигнат до кулминацията преди нас.
На Девите просто трябва да потвърждаваме направените си планове отново и отново. Те не са най-красноречивият знак, но имат своите ефективни методи. Знаят как да възбудят желанието ни не въз основа на сексуален инстинкт, а на проучвания. Какво е онова, което ги кара да се чувстват добре? Организация. Планиране. Ред. Да, това не може да се определи като мръсни приказки, но на тях им харесва.
Козирозите са любопитни за парите и властта, които притежаваме. Те са доминиращи личности и искат в живота си някого, който също да бъде властен. В леглото обичат да чуват колко са впечатляващи. Нуждаят се от партньор, който едновременно да им бъде подчинен и равен на тях.
Въздух
Близнаците са най-добрите, когато става дума за мръсни приказки. Може да се каже, че имат дарба в това отношение. Тъй като до секса най-вероятно са довели много флирт и мръсни съобщения, те вероятно ще се радват да ги препрочетат, докато сме заедно. Да, звучи странно, но това им оставя усещането, че правят секс на две различни места едновременно.
Везните имат списък с всяко добро нещо, което са направили за нас. Искат да знаят, че доброто им е оценено и че то ще им се върне под формата на сексуални преживявания или по някакъв друг начин. Те са знакът на справедливостта и равенството.
Водолеите могат да говорят мръсни приказки на всеки, но са склонни да бъдат малко разсеяни във всяка област от живота. Винаги наблюдават преживяванията сякаш някъде отстрани, затова най-добрият начин да ги накараме да заговорят мръсно е да им поднесем нещо, което не разбират. Водолеите не се интересуват дали е мръсно или не, стига да разпали любопитството им.
Вода
Раците могат да бъдат много скучни с досадната си педантичност. Но се възбуждат от чувствени любовници, като понякога за тях говоренето е по-важно от действието. Имат нужда да се чувстват защитени. Така съвсем скоро ще се окажем на пода в кухнята, покрити с брашно.
Скорпионите наистина не обичат да говорим много, тъй като сме с роден експерт в леглото. Винаги знаят какво искат. Според тях мръсните приказки са за хора, които не знаят какво да правят в спалнята. При Скорпионите има толкова голяма интензивност, че ни оставят безмълвни. Вероятно ще бъдем твърде заети да се чудим за какво си мислят.
За Рибите е важно да знаят, че разбираме какво преживяват. Те са чувствителни и целият свят ги плаши, така че се нуждаят от разбиращ партньор със състрадателно сърце. Трябва да бъдат доминирани в леглото само за да чувстват, че могат да пуснат „кормилото“ и да оставят някой друг на „капитанското място“.блиц

Публикувана на
31 Юли 2022 година