Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как лъжат знаците в зодиака

Овен
Убедено и страстно

Що се отнася до лъжата, Овенът може да бъде професионалист. Лъжете с такава убеденост и страст, че другите хора ще ви повярват много лесно. Не разкрасявайте и не преувеличавайте лъжите си, придържайте се към кратка и надеждна история. Винаги давате всичко от себе си, за да докажете, че казвате истината, така че никой никога да не може да не ви се довери и да не повярва на думите ви. Изключително трудно е другите да разберат кога лъжете. В случай, че ви хванат в лъжа, вие правите всичко възможно да ги убеди в правотата си. Поддържате тезата си докрай с цената на достойнството си. Много сте амбициозни и работливи, затова лъжете в преследване на професионалните си цели.
Телец
Сами си вярвате

Фокусирате се толкова дълбоко върху лъжата, че сами започвате да вярвате, че тя е истина. Толкова сте убедителни пред себе си и другите, че за момент забравяте, че лъжете. Правите това, защото дълбоко в себе си знаете, че ако не вярвате достатъчно в истината, тя може да ви предаде и да наруши безценния ви мир. Вашите лъжи са щателно пресметнати до последния детайл. Упоритите Телци обичат, когато другите играят по тяхната свирка. Ако това означава, че трябва малко да изкривите истината, за да получите това, което искате, ще го направите без да се замислите. Но това са предимно дребни, незначителни лъжи, които са само пряк път към реализацията на желанията ви.
Близнаци
Разтягате локуми

Вашето въображение е най-големият ви актив и винаги можете да излъжете, когато има нужда. Вие сте толкова добри в лъжите, че можете да измислите невероятни и правдоподобни истории на място, без много усилия. Дори когато нямате истинска причина да лъжете, пак го правите, само за да станат нещата по-интересни. Имате изключително развито въображение, обичате да измисляте пикантни подробности, за да направите историята си възможно най-невероятна и да ви повярват колкото се може повече хора. Ако ви хванат в крачка, се опитвате до последно да убедите другите, че нещо не са разбрали правилно. Веднага сменяте тезата си и красноречиво започвате да разтягате локуми.
Рак
С добри намерения

Когато лъжете, го правите с много емоции, защото искате да сте сигурни, че изглежда и звучи автентично. Колкото повече емоции влагате, толкова по-правдоподобна е лъжата ви. Дори ако някой не вярва на това, което казвате, пак ще се чувства неудобно да го посочи. Бонус: защо някой изобщо би се опитвал да ви разпитва, когато очите ви са пълни със сълзи и сте на ръба на нервен срив? Лоялни и грижовни обаче, вие лъжете само за да защитите своите близки, независимо дали искате да ги предпазите от другите или от собствените си чувства. Лъжата ви е един от начините да убедите близките си, че всичко е наред, дори и в моментите, когато не е така и ако лъжете, то е с най-добри намерения.
Лъв
Винаги се престаравате

Лъвовете са известни като големи любители и търсачи на внимание, така че е съвсем естествено да лъжат. Вероятно ще репетирате лъжата си отново и отново, да получите правилния тон и отношение и ще преповтаряте лъжата си, докато стане абсолютно перфектна. Няма просто да излъжете, а ще направите вълнуващо представление и ще повлияете на хората да повярват на всяка дума, която им кажете. Въпреки че започвате лъжата си като обикновена история, в крайна сметка се оказва опасно преувеличение. Вие сте влиятелни и имате обаятелен характер. Знаете винаги как да излезете от ситуацията. Това опасно умение може да се окаже много натоварващо за общуващите с вас.
Дева
Не обичате да мамите

Аналитичната Дева избягва да лъже. Възможността да бъдете хванати в лъжа ви тежи твърде много, затова предпочитате да се справяте с истината, каквато и да е тя. Изключение са ситуациите, в които истината пречи на решаването на проблем. Но дори и в тези моменти, преди да решите да излъжете, вземате предвид всички предимства и недостатъци на ситуацията и едва тогава решавате дали лъжата си заслужава риска. Отдавате огромно значение на всеки незначителен детайл, само не и когато се отнася до лъжата. Не ви бива да лъжете. Изобщо не можете да структурирате лъжливата си теза, дори ако това ще ви помогне да се защитите. Така се оплитате в лъжи и понякога изглеждате нелепо.
Везни
Предпочитате да замълчите

Везните не обичат да лъжат, затова, когато им се налага, се опитват да го избягват. За вас най-добрият начин да излъжете е да стоите далеч от говоренето изобщо! Предпочитате да го скриете, защото има вероятност хората да го забравят след няколко дни. Можете също така да се опитате да го избегнете, доколкото е възможно, като ограничите контактите и се опитате изобщо да не повдигате темата. Предпочитате да замълчите и да чакате нещата да утихнат. Най-дипломатичният знак лъже само ако е достатъчно убеден, че това е в общ интерес. На вас просто ви личи от километри, че лъжете – изчервявате се, започвате да говорите бързо, да сменяте темата, да не гледате в очите.
Скорпион
Правите го майсторски

Когато Скорпионът лъже, той го прави агресивно и страстно. Дори и никой да не ви повярва, пак се придържате към лъжата си и не мърдате и сантиметър от нея. Може да има много дупки в измамата ви, но увереността и убедеността в крайна сметка играят във ваша полза, като карат другите да се чувстват несигурни относно възгледите си. Скорпионът е майстор в лъжата. Обичате да живее в собствен свят, откъсвайки се от мнението на другите. Когато се заговори за лъжа, държите реч за това колко мразите лъжата и предварително подготвяте човека отсреща да не очаква измами от вас. Подозрителни и понякога манипулативни, вие наистина познавате играта, когато става дума за лъжа.
Стрелец
Преувеличавате и украсявате

Когато лъжете, измисляте голяма и драматична история, така че хората да се изгубят в нея и в крайна сметка да й повярват. Искате да направите лъжата си възможно най-достоверна и правдоподобна и я представяте по такъв начин, че другите да искат да продължите да лъжете, защото харесват историята, която им поднасяте. Обичате да преувеличавате и да украсявате всичко и понякога прекалявате. Често лъжете дори за дреболии. Ако ви хванат, то ще е по-скоро случайно. Другите не бива да очакват от вас да се срамувате. Напротив, държите се все едно нищо не се е случило или с очарователна усмивка се отричате от думите си, твърдейки, че подобно нещо никога не сте споменавали.
Козирог
Събирате доказателства

Вие рядко използвате умението си да лъжете, но когато се наложи сте непоколебими. Не лъжете сляпо; трябва да сте уверени, че имате достатъчно доказателства в подкрепа на всяка ваша дума, която казвате. Събирате доказателства, така че никой да не може да намери дори най-малкия начин да нарече възможен блъф. Манипулирате хора и ситуациите по такъв начин, че дори ако вашите доказателства не съвпадат с думите ви, ги правите да изглеждат подходящи и точни. Да ви разобличат в лъжа не е трудно - достатъчно е да следят мимиките и жестовете ви: когато лъжете гласът ви се променя - става много по-омайващ, често пъти по-тих; очите ви светват, а връхчетата на ушите ви почервеняват.
Водолей
Намесвате много хора

Вярвате в силата на числата и знаете много добре, че най-добрият начин една лъжа да изглежда като истина е като въвлечете много хора в нея. Колкото повече хора имате на ваша страна, толкова по-трудно е за другите да докажат, че лъжете. Уверете се, че имате силно алиби и достатъчно хора на ваша страна, които да подкрепят лъжата ви. Много сте креативни и остроумни, когато става въпрос за разказване на истории. Лъжите ви обикновено са твърде хубави, за да са истина, но ги сервирате по толкова добър начин, че малко хора не биха ви повярвали. Най-често лъжете, за да ви оставят на мира. Може да кажете, че сте болни, за да не отидете на работа или, за да не изпълните поети ангажименти.
Риби
С основателна причина

Вие сте може би най-харизматичната от всички зодии. Знаете как да подмамите хората да повярват на думите ви, като ги убедите, че изобщо не сте били нечестни с тях. Манипулирате другите, като ги очаровате и им правите поредица от комплименти. Вие сте чувствителни и правите всичко възможно да запазите личния си свят само за себе си. Когато обаче се опитвате да манипулирате, се превръщате в изкусни лъжци. Ако решите да излъжете, го правите само когато имате много основателна причина. И това е или да защитите близките си, или себе си. Във всеки случай сте толкова внимателни и чувствителни, че хората дори не могат да ви се разсърдят, когато лъжите ви бъдат разкрити.

Публикувана на
01 Август 2022 година