Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Най-независимите зодии

Макар че някои зодиакални знаци може да са по-природно независими от други, за да има един човек чувство за самодостатъчност, е необходимо нещо повечеот това да се роди на определен ден - а цялостното разглеждане на наталната ви карта може да ви даде по-добра представа за нуждата от свобода.
Например, ако присъстват мотивиращи планети като Слънцето (което олицетворява силата на волята и идентичността) или Марс (който олицетворява действието и енергията) в авантюристичния девети дом или в Стрелец на рождената карта може да направи някого особено свободолюбив и желаещ да изследва нови хоризонти.
По същия начин наличието на определени планети в интроспективния дванадесети дом или Риби може да повиши желанието на човека за уединение и лично пространство.
Ето кои са най-независимите зодиакални знаци
Овен
Като първи зодиакален знак, смелите и дръзки Овни са родени да бъдат лидери. Тези упорити огнени знаци обичат да следват импулсите си и да ръководят собствената си съдба, а не искат да бъдат командвани от някой друг. Освен че са един от кардиналните знаци, които поемат инициатива, Овните се управляват и от безстрашната и борбена планета Марс, която им вдъхва войнствен дух и силен вътрешен порив да действат. Чувството за независимост не може да бъде ограничено или възпрепятствано.
Козирог
Казват, че ако искате нещо да бъде направено както трябва, може да се наложи да го направите сами - и никой не е по-съгласен с тази теза от независимия Козирог. Тези трудолюбиви и прагматични земни знаци се гордеят с това, че са си самодостатъчни. Те не обичат да разчитат прекалено много на други хора и са здраво стъпили на земята. Те правят всичко възможно да изградят кариера, взаимоотношения и начин на живот, които са стабилни и насърчават тяхната самостоятелност. Козирозите притежават увереността и практичността, необходими, за да свършат нещата както трябва, без някой друг да ги ръководи.
Стрелец
Вероятно няма по-независим и освободен знак от свободния дух на Стрелеца. Тези късметлийски огнени знаци, които цял живот търсят вълнения и приключения, се нуждаят от много свобода, за да се развиват. Стрелците постоянно предизвикват собствените си и чуждите убеждения, разширяват хоризонтите си и безстрашно навлизат в нови територии - затова отказват да бъдат притискани или задържани от нещо, което би попречило на дивата им страна. Тези смелчаци с отворено съзнание ценят много личното си пространство, за да изследват непознатото в собственото си време, без ограничения.
Водолей
Водолей е знакът, свързан с приятелството и общността, така че те разбират добре колко е важна работата в екип и добрата динамика в един колектив. Това обаче не пречи на стремежа им към независимост, тъй като Водолеят е и свободомислещият бунтар на зодиака. Управлявани от Уран, Водолеите не искат да следват отъпкания път или да се придържат към традиции от миналото. Тези ексцентрични въздушни знаци са почти принудени да маршируват в ритъма на собствения си барабан и отказват да се съобразяват със статуквото или да се придържат към чужди норми. Да бъдат нестандартни и да проправят собствен път: така живеят Водолеите.

Публикувана на
04 Август 2022 година