Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Магазин дава 100 000 долара заплата за дегустация на 3500 бонбона месечно

Канадският онлайн магазин за бонбони Candy Funhouse предложи 100 хил. канадски долара годишна заплата за своя нов „мениджър на сладкарските изделия“. В работните му задължения ще влиза да опитва по 3500 бонбона месечно.
Офертата е отворена за всеки, който живее в Северна Америка и е навършил 5 години. В нея се посочва още, че кандидатът трябва да има „златни вкусови рецептори“ и „страст към сладкото“.
От сладкарската къща съобщават, че вече са получили повече от 100 000 заявления за две седмици. Интересното е, че 25% от кандидатите са деца, казва пресаташето на компанията.
По този повод в социалните мрежи американски потребител на име Матю Крукс коментира в Туитър, че 8-годишната му дъщеря е кандидатствала по обявата и за целта дори си е създала свой профил в LinkedIn. „Благодаря ви, @candyfunhouseca, че й помогнахте да научи колко е важно за работата силното CV, въпреки че тя е само на 8 години“, пише той.
От компанията добавят, че след като бъде назначен спечилилият конкурса, той ще може да се възползва от пълна зъболекарска застраховка. /лупа

Публикувана на
06 Август 2022 година