Новина от категория България
Архив на публикациите

Азис удари тавана

Азис неслучайно е наричан Краля на поп фолка у нас. Шоуто, което прави изпълнителят на всяко свое участие, независимо къде се намира, е толкова наситено откъм колорит, че явно всеки е готов да плаща, колкото е необходимо, за да си го осигури.
Васил, както е истинското име на звездата обаче, наскоро беше в болница на системи, а причината е претоварване. И въпреки че, след като се възстанови, той отново е в същата работна динамика, вече си дава сметка, че не е на 20 години. Това поне става ясно от негов скорошен пост в Инстаграм.
"Убедих се, че човек на моята възраст, 44-годишен, няма право да се претоварва с работа като моята! Три дни по болници, системи и медикаменти, аз все още не се чувствам в силата си. Почивка у дома с приятели е най-хубавото нещо. Днес вече съм добре, както се вижда. Благодаря за грижите на лекарите и на всички вас", споделя той.
Поне засега Азис няма намерение да отпуска топката, защото е във вихъра си, но все пак се старае да внимава, за да не се озове отново в болничната стая. Интересът към него в момента е огромен, затова и хонорара му е станал колосален.блиц

Публикувана на
07 Август 2022 година