Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Германски национал ритал в корема бременната си жена

Германският национал Нико Шулц се оказа в центъра на голям скандал. Левият бек на Борусия (Дортмунд) е обвинен от бившата си приятелка, че той я е ритал в корема, докато тя е била бременна и две седмици по-късно е трябвало да роди.
Най-тиражираният германски вестник „Билд“ съобщава, че разполага с доказателства за извършената гнусна постъпка от 29-годишния футболист. Налице са и копия от разговори между Шулц и бившата му приятелка в приложението WhatsApp..
Полицията вече е започнала разследване на случая, който е от август 2020 г. Домът на германския национал е бил претърсен и са иззети доста материали, които се считат като доказателства за вината му. Запознати коментират, че целият случай е описан в папка от 76 страници.
Налични са документи и за минали физически посегателства на Шулц срещу жената, с която е имал няколкогодишна връзка. През март 2020 г. тя му е пратила в WhatsApp свои снимки от болницата, където е била приета заради нанесен ѝ побой. Месец по-късно в чат тя го пита, защо я е блъснал на земята и влачил за косата по пода. Всеки път той е отговарял с извинения и обещания за прегръдки и целувки.
Според информацията на „Билд“, адвокатите на Нико Шулц са опитвали да принудят жертвата да не подава жалби срещу футболиста. Играчът на Борусия (Дортмунд) пък се е опитвал да я принуди да изтрие чатовете с него, за да се заличат и споделените снимки с нараняванията на жената.
Нико Шулц е роден в Берлин. Баща му е италианец, а брат му Джан Лука също е футболист. Кариерата на Шулц започва в Херта, а след това преминава през Борусия (Мьонхенгладбах) и Хофенхайм. През 2019 г. става част от Борусия (Дортмунд). Има 12 мача и два гола за националния отбор на Германия.блиц

Публикувана на
07 Август 2022 година