Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Учителка прави парти след развода си, влюбва се в сервитьор

Учителка по хуманитарни науки от австралийския град Мелбърн се влюби в полугол сервитьор от партито в чест на развода си, омъжи се за него и му роди дете, съобщава The Mirror.
Преди няколко години 29-годишната Габриела се развела със съпруга си и решила да организира купон, на който да отпразнува края на брака си.
"Приятелките ми предложиха да наемем топлес сервитьори. Помислих си: "Защо не?". Имах чувството, че най-накрая бях свободна и исках да празнувам", разказва тя.
Един от сервитьорите - 28-годишният Джон Ландолфи, забелязал, че прясно разведената Габриела проявява интерес към него и още на следващия ден й писал, за да разбере как се чувства.
Вечерта двамата се срещнали отново, а месец по-късно решили да живеят заедно. Скоро след това Джон предложил на Габриела да се омъжи за него и тя приела.
"Бях шокирана, когато се шегувахме, че ще се сгодим, но не мислех, че ще се случи толкова скоро. На шега посочих пръстена, който харесвам, и той ми го поднесе през масата", казва тя.
Двамата се оженили през ноември 2020 г., а през юли следващата година на бял свят се появил синът им Матео.
Тъй като Габриела страдала от синдром на поликистозните яйчници, новината за бременността и дошла като гръм от ясно небе.
Малко преди сватбата тя била бременна, но направила спонтанен аборт.
"Беше наистина трудно. Мислех, че ще бъде така, тъй като винаги са ме предупреждавали, че е малко вероятно да имам бебе и ако забременея, ще направя спонтанен аборт.
"Никога не съм очаквала, че ще започна връзка с гол до кръста сервитьор, когото съм наела за партито по случай развода си, камо ли че ще се омъжа за него. Но когато го опознах, видях какъв невероятен човек е. Сега имам най-прекрасното семейство", признава австралийката. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
07 Август 2022 година