Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Вързал ли е тенекия на Анджелина Джоли най-желаният ерген на Кючук Париж!?

Категорично е, че най-желаният ерген на Кючук Париж е кметът на район „Южен“ Костадин Язов. Макар определено вече да е в категорията „стар ерген“, той продължава да е зет-мечта за майките на кючукпарижките неомъжени девойки. Да не говорим пък за дамите, които са в графата „стари моми“. И едните, и другите, обаче, нямат шанс да го подлъжат. Причината е, че той се смята за трайно женен за…кметството си.
Динко ПЕТКОВ

По непотвърдена информация Язов вързал тенекия дори на световната красавица Анджелина Джоли. Оставайки сингъл, в търсене на нова тръпка, предполага се, че тя случайно е попаднала в сайта на районното кметство. И от раз е била запленена от районния кмет Язов. Вероятно по нейна инициатива е станала връзката помежду им, смята кючюупарижката клюкарница.
Въпреки неотразимия й чар, Анджелина срещала трудности с напъните си да обвърже Язов емоционално със себе си. Оправдавал се, че от грижите си за просперитета на район „Южен“ не може да обърне на нищо друго внимание. Даже и на самата Анджелина Джоли. А какво остава на някоя от район-южните кандидатки за сърцето му.
Холивудската хубавица разбрала за страстта му да пътешества по света и успяла да го уговори да се срещнат романтично в града на влюбените - Рим. Дори наела за целта един хостел, разбирайки, че Язов не обича много да се разпищолва финансово. Всеки лев, дори и личен, гледал да отиде за запълване на някоя улична дупка в района, например.
Предложението на Анджелина в един момент се оказало неустоимо за него, още повече такава била и крайната му цел като районен кмет - „Южен“ да започнат да го бъркат с Рим. Нали и сега на Коматевския възел има акведукти също като във Вечния град. „Стига са злословили, че е станал най-безличният район на Пловдив, бил се превърнал в спалня за живущите в него, едно привлекателно място за развлечение нямало, само пусти улици и стотици магазинчета, натикани в помещения за гаражи под панелките и кооперациите.“, гневял се той.
Особено се обиждал на констатациите на гражданите, че район „Южен“ все не случвал на добър кмет. „Че аз нямам време дори да се оженя, посветил съм се на кметството, а те така да говорят. Знам кои пускат тези приказки, идват от семейните мъже, на които им е писнало от загорелите манджи на жените им, както и от омъжените кючукпарижанки, на които са им втръснали половинките им и се чудят кого да нарочат за виновен за това, че навремено са се прецакали, омъжвайки се!“, коментира Язов недоброжелателните одумки, че не ставал за районен кмет.
Толкова се бил обвързал с кметсвото си, че заради неотложните си отговорности вързал тенекия на Анджелината Джоли, според непотвърдената информация. В последния момент вместо да хване самолена за Рим, той й пратил категоримен есемес, да не го чака. Имал много важен ангажимент – трябвало в същия ден да пререже лентата на една успешно запълнена улична дупка. Предпочитал да остане да кукува с папагала си Лори, който го посрещал с „Добро утро!“, пред загърбването на кметството, заради някакъв си тъй наречен личен живот.

Публикувана на
12 Август 2022 година