Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Как най-бързо да се избавите от бедността и да привлечете богатството

В ума си всеки човек издига бариери, които му пречат да постигне успех и да увеличи доходите си. На финансовото състояние влияе и средата, които ни заобикаля.
Също така много важно за всеки човек е неговата среда. Струва си да започнете пътя си към успеха с промени в себе си и около вас: богатството е малко вероятно да дойде само по себе си.

И докато някои хора смятат, че възможната парична за паричната им нестабилност е тяхната съдба, други просто използват отдавна установени и утвърдени техники, с които обръщат енергията на бедността на 100% и привличат парите в живота си.
Да промените живота си към по-добро и да станете успешни е много лесно. Просто трябва да следвате съветите на експертите.
Първа стъпка: избавете се от безпорядъка в дома си
Домашната среда и енергията играят решаваща роля за финансовия успех, особено ако работите от вкъщи. Затова първо трябва да се отървете от всички боклуци.
Големият брой ненужни вещи блокират енергията на богатството и пречат на финансовите потоци да предадат силата си на вас и останалите членове от семейството.
Първото нещо, което трябва да изхвърлите, са ненужните мебели. Старите "бабини" мебели са здрава котва, която дърпа вас и вашите близки към финансовото дъно.
Няма нужда да струпвате остарелите скринове на балкона. Просто ги изхвърлете. Боклукът ви пречи да се отървете от финансовите проблеми, което го прави основният враг на успеха. Също така е добре да се отървете и от старите ненужни прибори, счупените чаши, огледала и неработещи уреди.
Добре е да се избавите и от ненужните дрехи. Нещата, които човек носи, го определят енергийно.
За да бъде късметът с вас, не е нужно да харчите цялата си заплата за маркови дрехи. Достатъчно е просто да обновите гардероба си, като изхвърлите всичко скъсано и старо. Това значително ще увеличи шансовете ви за успех в работата и бизнеса.
Последната стъпка в борбата с безпорядъка е почистването. То трябва да се извършва периодично, така че къщата винаги да е чиста и всички неща да са на местата си. Това ще освободи място за благоприятните енергийни потоци.
Обърнете специално внимание на прозорците. Чистите прозорци ще ви помогнат да привлечете повече късмет и положителна енергия.
Втора стъпка: спрете да пестите от всичко
Икономията е нещо добро, но прекомерното пестене плаши паричния късмет. Енергията на новите вещи оказва много благоприятен ефект върху движението на финансовите потоци.
Новите вещи трябва да са качествени. Не трябва да са много евтините или пък втора употреба.
Постоянната икономия вкарва човек в депресия и го кара да си мисли, че е беден, дори и това да не е така. Затова се опитайте от време на време да си купувате нещо по-скъпо и в същото време по-качествено и приятно, независимо дали става въпрос за дрехи, оборудване или предмети за бита.
Икономията може да се изразява и под формата на десети опит да зашиете стария си панталон, да ремонтирате за пореден път стария си и повреден телефон или пък да носите си старите си и поокъсани дрехи.
Всичко това, за съжаление, ви програмира към неуспех и финансови проблеми.
Трета стъпка: отървете се от негативните програми
Това може да стане с помощта на специални парични медитации или комуникация с богати и успешни хора. Полезно е също така да гледате игрални и документални филми и да четете книги за хора, които са постигнали всичко от нулата.
Важно е да се обградите с неща, които ви мотивират.
Намирането на нови занимания помага изключително много в битката с негативизма. Много хора казват, че не могат да си намерят ново хоби, което да се превърне в източник на доходи. Това е защото или търсят по грешен начин, или не знаят къде да търсят.
Опитайте се да общувате по-често с успели хора и се учете от техния опит, прочетете повече полезна литература. Разширете хоризонтите си и се запознайте с интересни хора.
Най-важното е да не обръщате внимание на хорските приказки, че нищо няма да ви се получи. Понякога дори и най-близките могат да се усъмнят във вашите възможности. Но всеки може да постигне каквото иска. Това изисква решителност, късмет, търпение и постоянство. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
12 Август 2022 година