Новина от категория България
Архив на публикациите

15-годишно гаменче удря с ритник в главата непознат мъж, само за да го снимат

Прокуратурата започна разследване на брутално нападение от страна на 15-годишен тийнейджър над млад мъж в центъра на Сандански. Инцидентът станал на 2 август вечерта. След поредица удари от страна на непълнолетния, мъжът, който е бил в нетрезво състояние, е с леки наранявания.
"15-годишен младеж с италианско име, но с българско гражданство и без италиански произход, по никакъв начин непровокиран от пострадалия, който му се е видял безпомощен, тъй като видимо е бил в пияно състояние, казва на един негов приятел „Искам да снимаш как ще го пребия тоя“. След което се засилва от разстояние от около 5-6 метра, скача във въздуха и от въздуха удря с крак главата на пострадалия, който пада на земята, но това не спира извършителя. Нанася му още два удара с крака и един с ръка, но в този момент се намесват хора, които са били на близо, разтървават го“, каза на брифинг Борислав Ковачки, районен прокурор на Благоевград.
„Въпреки че на място са явява и полицейски патрул, извършителя още веднъж удря пострадалия. Пак е разтърван от близки хора“, допълни той, цитиран от struma.com.
Прокурор Ковачки уточни, че психиатрична експертиза ще доказва здравословното състояние на 15 годишния, което вероятно ще изясни и мотивите за безпричинната агресия
Младежът не е задържан, а с него работят от детска педагогическа стая. Инспекторите го познават ,тъй като и преди време са работили с него блиц

Публикувана на
12 Август 2022 година