Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

5 причини да изберете сандали на платформа

В търсене на удобно, но и модерни сандали, тази година навярно сте стигнали до извода, че решението са платформите. Ето 5 основателни причини да се сдобиете със сандали на платформа.
Сандалите на платформа ви правят по-високи
Сандалите на платформа определено ще ви направят по-високи. И ако страдате от комплекса, че сте твърде ниски, то този модел сандали е точно като за вас. Освен това сандалите на платформа могат да създадат илюзията и че имате по-дълги крака, което също си е огромен бонус.
Сандалите на платформа са комфортни
За разлика от сандалите с тънка подметка, тези с платформа могат да ви предложат комфорта да се носите като на облаци. Не всички видове сандали с платформа са толкова меки, но ако имате това изискване, непременно ще намерите сандали на платформа, които имат стелки от мемори пяна или пък самата подметка е много висоак и много мека.
Сандалите на платформа са хит за лято 2022
Те определено не са новост в света на модата, но тази година определено всички са луди по тях. Така че, ако се сдобиете с един чифт сандали на платформа, определено ще сте в крак с модата.
Сандалите на платформа са мултифункционални
Или иначе казано сандалите на платформа отиват на всякакъв стил, телосложение и възраст. Те просто стоят чудесно на всеки и са перфектния завършен на спортна, официална или пек ежедневна визия.
Сандалите на платформа се забелязват
Те могат да бъдат акцента в облеклото ви, особено ако изберете по-активен цвят или пък са наистина масивни на вид обувки. Да носите сандали на платформа не е като да носите ниски сандали с фини каишки. Те се забелязват отдалече и правят и вас забележителни.

Публикувана на
14 Август 2022 година