Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Кои зодии са най-добри в леглото

Кои зодии са най-добри в леглото? Кои от тях ще попитат за нуждите ви и с удоволствие ще ги изпълнят? Кои заразяват със своята полова енергия? И на кого не им липсва сексуална фантазия? Нека видим.
Овен
Овенът обича да поема инициативата в спалнята, не се страхува от новостите и охотно ги въвежда в сексуалния си живот. Може ли това да се дължи на Марс, известен като планетата на желанието, който управлява този зодиакален знак? Може би, но със сигурност с един Овен можете да опознаете непознати досега сексуални земи! Струва си да се увлечете от неговата енергия и да опитате нови неща, като имате такъв достоен водач. Той обикновено е опитен любовник. Това е човек, който знае точно какво иска, какво може и с желание споделя знанията си, доставя удоволствие. При всичко това обаче не пропуска да поиска съгласие.
Близнаци
Безмерни флиртаджии! Само секстинг или малък разговор в бара с човек от тази зодия ще се превърне във вълнуващо и необичайно преживяване, което ще разпали вашето въображение и желание. Въпреки че Близнаците се смятат за трудни хора, това, което могат да направят в сексуалната сфера, напълно компенсира част от ежедневните неудобства. Пригответе се за пълна непредсказуемост! Тъй като Близнаците обичат промените, един ден те правят внимателен секс, в бавен режим, изпълнен с нежни ласки, а на следващия ден сменят тактиката бързо и рязко. Близнаците са страхотни в поддържането на сексуалния огън в една връзка!
Лъв
Романтични, съблазнителни, излъчващи необикновена енергия... Просто искате да сте с хора от тази зодия. В тяхната компания се чувствате сигурни! С тях можете свободно да изследвате тялото си, да се освободите от срама, да научите какво е най-голямото удоволствие Да се чувстваме оценени е 100% от нашето сексуално удоволствие. Лъвовете не са чужди на дългите забавления. Те също обичат ролеви игри от всякакъв вид. От една страна, малко театър, но от друга, много смях, усещане за комфорт и сигурност, което е незаменимо за получаване на сексуално удовлетворение на най-високо ниво.
Везни
Този знак се управлява от Венера, планетата на любовта. С Везни ще получите чувствен секс! Те познават много добре чувствителните точки на тялото, които стимулират както никой друг, давайки много от себе си. Докосването, вкусът, обонянието и зрението са важни за тях в сексуалната игра. В леглото сигурно ще предложат неземни ласки, ще въведат в спалнята интересни аксесоари, храна, масажни свещи... Везните са перфектни и като доминанти, ако се налага. Независимо от това, въпреки цялото си желание да доставят удоволствие на другия човек, те също могат да се грижат отлично за себе си в спалнята.
Риби
Тихите води са най-дълбоки! Привидно спокойните, нежни Риби крият необикновен сексуален темперамент. Те дават много обич в спалнята, обръщат внимание на нуждите на другия човек, уверяват се, че всичко е наред. Тяхната сексуална енергия изглежда неизчерпаема. Те са нетърпеливи да правят секс тук и сега. Освен това Бог ги е надарил с голяма фантазия! Ще ви изненадат напълно - в гората, в колата, в спалнята на приятелите си ... Така че, когато излизате с Риби, бъдете готови за незабравимо преживяване!

Публикувана на
21 Август 2022 година