Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Разкриха защо мъжете си падат по секс за една нощ

Връзките за една нощ могат да сигнализират за ниското самочувствие на мъжа, каза психологът Татяна Журавлева. Според нея такива мъже не искат да влизат в сериозна връзка и да работят върху нея. Освен това хората, които предпочитат този тип срещи, не искат да харчат средства за ухажване.
"По-лесно е. В такава връзка има прозрачен обмен, всеки разбира. Обикновено това е обмен - секс за пари. Мъжът знае със сигурност, че ще прави секс днес, а жената разбира, че ще получи пари или подаръци", споделя тя.
Журавлева обясни, че причината за избора на такава връзка може да се крие и в представата на мъжа за света. Той може да вярва, че женският пол се нуждае само от финансови средства от него.
Ако в главата му има такава нагласа, че всички жени се нуждаят само от пари, тогава изборът на жена ще се извършва по други параметри, различни от този: красота, комуникация, образование, секс и т.н., казва експертът.
Този тип мъже имат изключително елементарна психология. Те са просто консуматори на женското тяло и никога няма да бъдат нещо повече от това. Смята се, че такъв мъж дори и да се задоми, той няма да уважава достатъчно избраницата си и при всяка удобна възможност ще търси ласка извън дома си. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
29 Август 2022 година