Новина от категория Светът
Архив на публикациите

За първи път показаха щерката на севернокорейския вожд

Дъщерята на севернокорейския лидер Ким Чен Ун е била видяна за първи път на национално събитие в страната, твърдят китайски медии, позовавайки се на експерт, предава "Телеграф".
Момичето, идентифицирано като Ким Джу Ае, се появи на сцената на честването на националния празник на Северна Корея по-рано този месец. Тя беше едно от няколкото деца, които изпълняваха песен за лидера на страната и съпругата му Ри Сол Джу.
Според китайксите медии и в частност един експерт, момиченцето е било идентифицирано, тъй като Ким и жена му на няколко пъти показват по-специално отношение към детето. На няколко пъти Ри Сол Джу посяга към него, а Ким дори й се усмихва.
Анализаторът видя и други улики по време на изпълнението: камерата се фокусира върху нея, когато децата започват да пеят, като се задържа няколко секунди, преди отново да започне да снима и останалите деца, предава думите му „Daily Mail”.
В същото време нейният външен вид също се откроява – тя е единственото момиче със спусната коса и единственото, което носи бели чорапи.
Ким Чен Ун е женен за Ри Сол Джу от поне 10 години, като не е ясно точно кога е сключен бракът. Твърди се, че първото им дете е родено през 2010 г. През 2013 г. баскетболистът Денис Родман, който е приятел на севернокорейския лидер, заяви, че той има новородена дъщеря. Южнокорейски медии пък твърдят, че Ким има и трето дете.

Публикувана на
26 Септември 2022 година