Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Изоставена годеница си направи сватба сама със себе си

27-годишната Кейли Стед от Суонси, Великобритания, се омъжи, въпреки че годеникът й я изостави пред олтара.
Вечерта преди сватбата Стед беше на моминско парти с приятелките си, докато годеникът й Калъм остана с приятели в микробус близо до сватбената церемония. На следващата сутрин приятелите му казали на булката, че по време на купона той отишъл някъде и повече не се върнал. Стед се обадил на майката на Калъм и разбрал, че той е
„В този момент все още имах надежда, че той ще се върне, защото през цялата ни връзка той понякога излизаше на разходка или сядаше зад волана, за да прочисти главата си, когато беше нервен“, спомня си Стед. На следващия ден обаче бащата на младоженеца каза, че Калъм няма да дойде на сватбата.
Известно време Стед беше в отчаяние, но в крайна сметка реши да не отменя празника, тъй като искаше да прекара време с приятели и роднини. „Похарчих много пари, очаквах с нетърпение лакомства, танци с баща ми, прекарване на време със семейството ми, така че защо не?“ - каза булката.
Стед смени надписа „Г-н и госпожа“ на кабината за снимки на „Случайното парти на Кейли“ и удари с юмрук сватбената торта, тъй като й напомняше за Калъм.
„Винаги ще ми напомня, че нямам нужда от нечия любов, за да бъда щастлива“, казва жената./ jenata.blitz.bg

Публикувана на
26 Септември 2022 година