Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Млада пловдивчанка чупи и хапе в нощен клуб

Млада пловдивчанка се озова в ареста, след като се разбесня в нощен клуб в "Капана". Грозните сцени се разиграли преди месец, час след полунощ. Почерпила се солидно, след което започнала да се заяжда със случайни клиенти и да чупи чаши наред.
Охраната на заведението веднага се намесила. Първоначално направили забележка на пияната клиентка, като помислили, че с това скандалът и грозната разправия ще приключат. Разбеснялата се обаче още повече запалила фитила.
Започнала да се държи в пъти по-агресивно, обиждала и псувала охранителите, дори опитала да ги ритне и да ги захапе. Тъй като не успели да се справят с нея, те подали сигнал в полицията. Пристигналите униформени останали изумени от поведението й. Сложили й белезници, за да я укротят, но тя успяла да ги повреди. След доста усилия, успели да я усмирят и арестуват.
Последвал акт, след което била изправена пред съда. Там не признала вината си. В крайна сметка магистратите й наложили санкция в размер на 300 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. марица

Публикувана на
27 Септември 2022 година