Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Зрителите на „Стани богат“ попиляха неграмотница

Чаровна млада дама седна в стола на богатството с цел да покаже, че не всички млади хора са неграмотни и мързеливи, а има и такива, които държат на образованието и развитието си.
Ванеса Монева е трейдър в юридически отдел и мечтае да стане адвокат, а защо не и министър. Започна играта със самочувствието, че е много добра по история, но не успя да го покаже до края на представянето си.
Освен въпросите до 500 лв, които бяха за деца и там се справи чудесно, тези за по-големи суми я затрудниха и с помощта на жокерите успя да вземе сумата от 2000 лв.
Тя трябваше да отговори на въпрос името на кой град в България няма съименник в чужбина.
Кой е Исперих, нищо ли не ти говори?, попита Билалов в опит да й припомни знания, за които тя афишира.
Не, наистина нищо не ми говори, отвърна тя.
Когато си учила история нямаше ли именик на българските ханове? Кой е Исперих?
Един от българските ханове, бе отговорът, който даде на настоятелния Билалов и в крайна сметка й светна, че това е Аспарух.
Феновете на предаването я засипаха с негативни коментари, пише Vihrogon:
Не може човек, който е спечелил награда за историк на годината 2018, да не знае къде се намира Димитровград на съседна на нас държава! Да се чуди от къде произлиза името на град Исперих и да казва че нещата, които е чела през 2018 ги е забравила. И на всичкото отгоре с гръмката си визитка да представя грамотната част на младото поколение!
Амбициозната бъдеща министърка освен, че не блесна с исторически знания, но и речникът й е сведен до 16 думи. А щом тази девойка е историк на 2018-та, си представям тези, които не са, колко не знаят.
Тя все въртеше за някаква Чехия. Според мен тя смяташе Словения за Словакия. Резил !
Тя е учила история! И не знае кой е Исперих. Все пак се сети. Така че не получава двойка!
Ясно каква историчка е.
P.S. Поне си призна, че не е чела нищо по история след 2018 г.
Може би трябваше да почете още малко и да придобие знания преди да се впусне в това куизно приключение за да покаже знания.
Никога, не трябва да казваме „Аз“! Малко по-смирено, трябва да се подхожда към нещата. Ако човек е достатъчно кадърен и начетен, той няма нужда от публично самопровъзгласение.
Няма как, дискотеките и нощният живот да бъдат приоритет, сред младежта… а да се търсят, високи резултати в игра на знания, като Стани Богат., посъветва младите един от коментиращите зрители.

Публикувана на
28 Септември 2022 година