Новина от категория България
Архив на публикациите

Антон Хекимян изоставен от мачото манекен

Антон Хекимян е бил зарязан от манекена Тунджай Мустафа, издават близки до шефа на новините в Би Ти Ви. Мачото от каталога на модна агенция „Висаж“, с когото арменецът е близък от 4 години и двамата са неразделни, духнал за чужбина сам и изоставил другаря си в София.

Тунджай заминал на пореден воаяж в Европа, но без своя партньор в пътешествията. За пръв път от години насам манекенът обикаля забележителности в отсъствието на верния си спътник Антон. Бившият водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви, който преди година бе повишен до директор в медията, нямало как непрекъснато да отсъства и да рискува шефския си стол. Ръководството му забранило да си взема отпуск в началото на телевизионния сезон, когато в нюзрума е най-напечено. Освен това Хекимян нямал право да почива по време на предизборния период, тъй като медията има по-наситена програма, особено в публицистичния ресор, за който заралията пряко отговаря.
Колеги на журналиста издават, че откакто приел повишението, почти нямал време за отдих.
Подобно на предшественика си Венелин Петков, Хекимян се съобразявал с политиката на медията по отношение на афиширането на личния живот. На Тони му било забранено да публикува и снимки в социалните мрежи, свързани с личния му свят. Нямал право също да дава и интервюта, в които да говори на теми, различни от професионалните. Допреди да стане директор на отдел, Хекимян не пропускаше да радва със снимки от всичките си воаяжи до екзотични и красиви дестинации заедно с Тунджай. Редовно показваше и кадри със семейството си – майка си, сестра си, племенничките и баща си, когото загуби през март тази година.
Арменецът все по-рядко се появява и на публични мероприятия. Последно преди половин година бе забелязан да гледа представление в столичен театър, отново придружен от манекена.
Вечер журналистът се прибирал гроги в софийския квартал „Бъкстон“, където живее. Имота си за 250 хиляди лева Антон купи още докато водеше сутрешния блок на Би Ти Ви. Ергенското жилище от 110 квадрата той обитава сам от 2017 г., като там никога не е съжителствал с жена. Предходната си далеч по-скромна квартира, в която бе под наем, Хекимян споделяше с журналистката Василена Гръбчева, с която отдавна се разделиха, а тя се омъжи за млад лекар, от когото роди момиченце.ретро

Публикувана на
28 Септември 2022 година