Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Как я карат Радина и Деян Донков

Радина Кърджилова и Деян Донков нямат много общи теми за разговор, видяха през „далекобойните” си обективи папараците на „Уикенд”. Онзи ден двамата разходиха заедно малкия си син и кучето си в центъра на София, а докато крачеха в тандем почти не си продумаха.

Динката буташе бебешката количка с едната си ръка, а с другата държеше смартфона си и се взираше в екрана му. Жена му пък стискаше каишката на домашния любимец Чика и зяпаше витрините и плочките на тротоара.
Когато стигнаха офиса на мобилен оператор, Кърджилова влезе вътре с пудела, та да си плати сметката. Докато чакаше реда си за касата, тя успя да хвърли по едно око и към най-новите модели джиесеми. В крайна сметка обаче не си избра нищо.
Донков остана навън с невръстното си чедо. По някое време той вдигна крак, стъпи на фасадата на достолепна столична сграда и се зае да оправя чепика си. А щом си махна ногата, на стената се разкри отпечатък от обувката му. Много културно, наистина!
След като плати масрафа за телефонните разговори, Радина излезе от магазина в минорно настроение. Двамата със съпруга й продължиха тура си из софийските улици, а мълчанието все така царстваше помежду им.
Това, което прави впечатление от папарашките снимки на „Уикенд” е, че Деян Донков чувствително е побелял. Актьорът обаче не се суети и не се боядисва. Той се старае да прикрива белите си коси с къса прическа, която понякога е почти нула номер. Сега обаче явно не бе посетил скоро фризьора си.хотарена

Публикувана на
04 Октомври 2022 година