Новина от категория България
Архив на публикациите

Христо Стоичков има осиновено дете в Перу

Христо Стоичков върши добрини. Без да ги афишира - както правят хората с големи сърца. През 2001-ва година осиновява момче от Перу.
Въпреки че никога не е оповестявал публично новината, запитан от местна медия, той потвърждава това."Стана чрез една агенция в Испания, която се занимава с това и в която участват много бивши и настоящи играчи на Барселона.
Момчето беше от много бедно семейство. Когато в онзи миг го видях, силно се разчувствах. Не се поколебах нито за секунда да вляза в тази организация, за да помогна на него и близките му - разкрива Камата.
Запитан за сумата, която месечно отделя, той отговаря: "Парите нямат значение. Мисля, че по-важното е да дадем нашата любов, защото... С какво можем да помогнем? Например да го поканим на почивка, да пътува по света, да се запознае с различни култури и националности".
Стоичков е ивестен е със своя буен нрав, остър език и непримирим характер. Каквото и да се говори за него обаче, той е явление, а тази му постъпка доказва голямото му сърце.лупа

Публикувана на
04 Октомври 2022 година