Новина от категория България
Архив на публикациите

Разпънаха Мони Паси на кръст, наричат го „мюре“

След като позабравения евроатлантик №1 Соломон Паси стана избраник на ГЕРБ за медиатор в почти обречените разговори за правителство, бившият външен министър буквално бе разпънат на кръст от стари и нови политици, стари съмишленици и отявлени критици.
Самият Паси се похвали, че е приел поканата на Бойко Борисов да е част от контактната група за преговори за съставяне на евроантлантическо мнозинство и обяви, че това е огромен и предизвикателен дълг, той бе бомбардиран хем с крайно емоционални реакции.
„Успех, Мони, бива те.”, „Ти можеш” и „Струва си”, "Дано вашата мъдрост помогне на България" в тези тежки времена, коментари към „момчето с тръбанта”. В същото време Паси получи агресивни и обидни послания, част от които бяха и нецензурни.
„Успех ли? Че това за хвалба ли е?”, удариха по ентусиазма му недоволни избиратели.
Не ставай за резил на стари години. Тъпо е да бъдеш мюре на тези, които изпълниха поръчката на Кремъл с Турски поток, удари по някогашния си съмишленик и бивш царист Владо Дончев.
„Това начинание е обречено. Не може някой да потроши къщата на комшията си, а после да очаква, че авторитетен човек ще съдейства да работят заедно на къра, и комшията да се съгласи.”, написа Милен Стоянов.
„Защо пропилявате собствен имидж?”, „ Не сте гнуслив, забелязвам”, написаха други, възмутен от мисията на Паси.
Вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предизвика всеобща изненада, като обясни, че създава контактна група с бившия президент Росен Плевнелиев и Соломон Паси като отявлени евроатлантици, които могат да преговарят с ПП и ДБ за бъдещо коалиционно управление на страната.лупа

Публикувана на
05 Октомври 2022 година