Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Жената на Годжи фалира

Младата жена на басиста на Ку-Ку бенд Георги Милчев – Годжи – Надежда Дончева, която имаше два магазина в родния си град Враца, фалира, пише Галерия.
Тя продаваше антикварни предмети, картини, ръчно рисувани картички, здравословни храни, скъпо вино и бутиков алкохол, но цените бяха много високи за Северозапада и галериите й хлопнаха кепенци, като на тяхно място вече има руски гастроном.
Надежда от години предлагаше и полезното пречистено масло Гхи, с което обикаляше биобазари навсякъде из страната. Цехът, в който се произвеждаше то, затвори и тя преустанови всякаква дейност. Сега Надежда разчита изцяло на доходите на Годжи и се е отдала изцяло на дъщеричката си Цвета, която се роди на 16 декември 2017 г. Хората, които знаеха за предстоящото раждане, се брояха на пръсти. Първата публична снимка на семейството бе показана шест месеца след появата на бебето – момиченцето, което е кръстено на майката на басиста – баба Цветана.
След тежък развод и куп неуспешни връзки и разочарования, в лицето на Надежда Годжи най-накрая срещна своята сродна душа. Двамата се запознават на кулинарен фестивал покрай нейния бизнес.

Публикувана на
06 Октомври 2022 година