Новина от категория България
Архив на публикациите

Генерал Наско подскача гневно, плаши да развали ортаклъка с Христо Иванов

Близки до “Да, България”, разкриха, че пореден скандал за депутатски места тресе обединението. Този път причина са апетитите на генерал Наско Атанасов за повече депутати в 48-ия парламент.
Запознати твърдят, че се стигнало до там той да плаши с оставка и разпадане на коалицията, ако хората на Христо Иванов не пуснат заместничката на ДСБ Кристина Петкова до парламентарните банки за сметка на русенци.
Пост в подкрепа на това твърдение се появи и на Христина Димитрова във Фейсбук. Ето и целия статус:
Вярно ли е, че Атанас Атанасов заплашва Hristo Ivanov?
ЗАПЛАШВА ДА РАЗТУРИ КОАЛИЦИЯТА,ако Kristina Petkova не стане депутат. И измежду другото, споменава Кремена Кунева, като параван.
Плашел дабълите, че ще си хвърли оставката, щял да дойде Радан и тогава те щели са видят.
Пичове, това е най-нелепият ченгеджийски блъф, който съм чувала, защото Атанасов е готов да жертва всичко и всички само и само политическата му кариера да остане на животоподдържащи системи.
Демократи за силна България за пръв път в своята история няма водач и депутат от столицата, което е следствие на липсата на каквато и да била електорална тежест.
В партията има 15 тежки кариеристи, изгонил си целият си актив включая и младежката си организация, а после плашиш, че ще си тръгнеш? Накъде бе, джанъм?
Нали не се съмнявате, че заради това поведение и депутати без качества с под 1000 преференции в НС, демократичната общност ще си е винаги 7% ?
Крайно време е за истински дебат, за да може формациите на Демократична България да намерят своите естествени лидери! трибюн

Публикувана на
07 Октомври 2022 година