Новина от категория Доктор
Архив на публикациите

Алуминиевото фолио… лекува

Алуминиево фолио има много приложения. Най-често хората го използват в кухнята, при приготвяне на храната. Малцина обаче биха се сетили за едно негово много интересно приложение. Става въпрос за увиване на части от тялото с него. На пръв поглед тази идея изглежда странна, но се оказва, че алуминиевото фолио е страхотен лек за ежедневни неразположения.
Какво ще се случи, ако увиете краката си с фолио? Счита се, че фолиото може да облекчи умората, да намали болките в ставите и да помогне при изгаряния и дори настинки. Процедурата е подходяща най-вече през зимата, тъй като помага за бързото затопляне на краката. Тя ще ви помогне да се отървете от настинка за рекордно кратко време. За целта трябва да вземете пет до седем листа фолио, да увиете краката си с тях и след това да изчакате около час. След като махнете фолиото, оставете краката си да дишат за около час и след това ги увийте отново.
Повтаряйте процедурата всяка вечер, за да се отървете от болките в ставите и умората. Разликата ще бъде осезаема още след второто приложение.
Фолиото може да се използва не само за увиване на краката, но и на болни стави. За целта се преспива цяла нощ с него. Можете да използвате превръзка, за да го прикрепите по-лесно към проблемното място. Курсът на лечение е 1 седмица.
При безсъние и умора – сложете няколко ленти фолио във фризера. После наложете върху лицето и постойте няколко минути. Признаците на умора и безсъние ще се заличат.
/ zdrave.to

Публикувана на
11 Октомври 2022 година