Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Джулка разкри името на нероденото си бебе

Едва ли има човек, който не е разбрал за бременността на Джулиана Гани. Родната плеймейтка се погрижи да разпространи бързичко новината за втория си син, който се очаква да се появи в края на годината или в началото на следващата.
Силиконката вече е в 8 месец, въпреки че е качила едва 4 килограма с помощта на хранителен режим. Обратното броене за появата на малкия юнак започва.
Според бившата Мис Силикон първият ѝ син носи нейната буквичка. И за да задоволи любопитството на хората поне малко, Джулката съобщи, че вторият ѝ син ще носи буквата на майка ѝ, която се казва Екатерина.
Теодор няма нищо против това, а и отдавна знаем, че думата му няма никаква стойност - Джулиана определя правилата в техния дом, тя е доминиращият партньор в тяхната връзка, пише vbox7.com.
Почти до 7-я месец плеймейтката успешно криеше бременността си и никой не успя дори да забележи коремчето ѝ, което и до ден днешен не е голямо. По думите на потребителите сега Джулката още повече се е разхубавила - щастието от връзката ѝ с Теодор си казва думата.
Инфлуенсърката винаги е твърдяла, че иска да има момиченце, но явно ще трябва да има и още деца, за да сбъдне тази своя мечта. Самата тя сподели още, че вече няма търпение да види бебето и отново да усети тази уникална тръпка./show.blitz.bg

Публикувана на
23 Ноември 2022 година