Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в сряда

Видяна: 6020 пъти

Овен
Денят е с тежки и ограбваща силите ни енергетика. Нищо важно не започвайте, не обещавайте и не изисквайте от другите. Моментът е добър за изчистване от всичко вредно и тежко, което се е насъбрало в тялото и в душата. Изчистете дома, не канете гости. Не се занимавайте с прогностика. Днес и пророчествата са лъжливи. Мислим го едно, а то ще стане съвсем друго.
Телец
Днес е трудно да определиш кой какво ти мисли, с какви намерения ти се обажда и какво таи. Не влизайте в преговори и не сключвайте нови договори особено такива, на които смятате да разчитате в бъдеще. Тенденцията е да се провалят и дългогодишни връзки. Нужно е пречистване и прочистване. Излезте от средата, в която не се чувствате комфортно. Не поемайте ангажименти.
Близнаци
В деня преди новолунието в знака на опозицията ви Стрелеца на много нива ще почувствате дистанцираност и отхвърляне. Конкуренцията се обеднява и действа в гръб. Нищо важно не започвайте и не водете преговори. В средата ви ще се появи провокатор. И у дома някой смята да стане по-самостоятелен и да не зависи от вас за всичко друго освен за финансирането.
Рак
Тъмнината на предстоящото новолуние пречи да се видят опасностите по пътя. Доверете се на интуицията. Може да извлечете ползи, когато другите губят. Ден за приключване и връщане на дългове. Длъжниците ви се издължават, оправете си сметките. Ден за диета и общо прочистване на тялото и душата. Запалете огън и мислено изгорете в него проблемите си и всичко, което ви вреди.
Лъв
За родените в третата декада това ще бъде един от тежките и рискови дни за месеца. Тъмнината в отношенията е непрогледна. Не може да разбереш кой какво в действителност иска и за какво се бори. Лъжем се взаимно, а после се чудим защо се раздалечаваме. Не правете предложения и не започвайте нищо важно и значимо. Ще се излъжете в преценката и може да бъдете ощетени.
Дева
Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Нищо не е такова каквото ви изглежда. Може да се излъжете в преценката и да направите рискови вложения на средства и чувства. Нищо ново да не се започва. Не уреждайте важни сделки, не се свързвайте с хора от рисковия контингент, а и близките може нещо да объркат и да ви поставят пред изпитания. Спазвайте прочистваща диета.
Везни
Днес се въздържайте от инициативи. Тъмнината на предстоящото новолуние е погълнала Луната. Прикриваме мислите си и трудно разбираме каква мотивация движи околните. Може да се излъжете в преценката и да направите губещ ход. Не се знае какво и кой се спотайва в тъмните ъгълчета на съзнанието. Нещо скрито излиза и ни кара да се представим в съвсем различна светлина.
Скорпион
Родените в третата декада днес ще се сблъскат с чуждото безхаберие и липса на разбиране. Ще получавате откази, а където ви поканят винаги ще има някаква уловка и желание да бъдете използвани и употребени. Съветът е да не се захващате за големи и важни проекти. Останете където сте, нищо не започвайте, ако не знаете какво и колко ще ви коства. Днес сиренцето е в капана.
Стрелец
Препоръката за деня е да ограничите контактите, да не започвате нищо ново и важно и да не позволявате вмешателства в плановете си. Предстои ограбващо силите новолуние във вашия знак. Родените до 1 декември ще са в по-неблагоприятна позиция. Щадете се, не приемайте нови оферти и не рискувайте излишно. Неблагоприятно за гинекологични интервенции.
Козирог
С навлизането на Слънцето в Стрелец, вие вече навлизате в сатурновата си дупка. Този ден ще покаже слабите ви места, конфликтните точки и проблемите, с които бързо трябва да се справите, за да не добият хроничен характер. Нищо ново да не се започва независимо примамливите и изгодни условия. Нищо не е такова каквото изглежда, има задкулисни цели във всичко, което ви предлагат.
Водолей
Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Нищо важно да не се започва. Не се знае кой се крие в сенките, какви мисли движат околните, кой за какво се бори и претендира. Нищо да не се започва. Спазвайте правилата, приберете се навреме у дома и не подхващайте болни за околните теми. Не спорете с непознати, днес няма да оправите света, а ще си докарате главоболие.
Риби
За днес не планирайте нищо важно и ограничете инициативите си максимално. Ориентирайте се към приключване, издължете се ако имате заеми, но не взимайте нови. Предстои новолуние в нехармоничния ви Стрелец, което ще засегне негативно предимно родените в първата декада. Добре е да посвиете разходите и да не правите големи покупки и вложения на средства.
telegraph.bg

Публикувана на
23 Ноември 2022 година