Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Мъж души гаджето си в парк, преби непозната жена

Необяснима агресия в София. Мъж е пребил непозната жена, която се да прекрати конфликт между него и приятелката му, прераснал в побой. Нападението е извършено в парк „Герена“ в столичния квартал „Сухата река“.
"Не ги познава. Предложила е помощ на жертвата и се е обадила на тел. 112. В непосредствена близост не е имало други хора", разказва пострадалата, цитирана от bTV.
Тя разказа, че потърпевшата от агресията на приятеля си е отишла при нея плачейки и я помолила да не подава сигнал за случката, защото щяло да стане по-зле.
„В този момент, докато говорих по телефона, той започна да я души на площадката и се изплаших много. И викам по телефона, че той я души и ще я убие. На ръцете ми беше детето ми. Той дойде към мен. После си дадох сметка, че това викане мен ме е спасило“, разказва още пострадалата.
Жената, пожелала анонимност, подала сигнал в полицията и агресивният мъж я ударил.
„Удари ме много силно в челюстта, тръгна да ме души. В този момент аз започнах да викам по телефона, че нападна и мен. Взе ми телефона, разби го“, продължава разказа си потърпевшата.
Битата жена се надява, че органите на реда ще издирят и насилника, и жертвата. Подадена е жалба до СДВР и се води разследване по случая.телеграф

Публикувана на
23 Ноември 2022 година