Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Извергът, насилвал кучето Мечо, имал и друга жертва, още не знаят кой отразя краката на Мими

Има съмнения за още една жертва на Захари Шулев, мъжът който прояви особена жестокост към кучето Мечо. Животинчето все още не е открито. Това каза адвокат Мариета Караджова по БНТ.
"Кучето Мечо се намира в приюта на animal rescue и се възстановява. Когато го открили не е било сигурно дали то ще оцелее, защото освен двете счупвания е имало и множество прорези рани и оттоци от силни удари и ритници. Той все още е наплашен и депресиран, но се работи с него. Вече излиза и на кратки разходки."
Зоополицията съществува само на хартия. Това е не работещо звено. МВР трябва да започне да гледа много сериозно на този тип престъпления.Огромен процент от сексуалните насилници имат история с насилие над животни, посочи още тя пред БНТ:Виждала съм групи в социалните мрежи,. които са създадени единствено с цел насилие над животни. В тях си разменят съвети как да тровят животни и да стрелят по тях. Има съвети дори как се разрязват мускули и тела на животни. Прокуратурата трябва да се заеме с проблема. Наясно съм, че трудно се доказват такива престъпления.
Тя припомни и за случая Мима, която бе с отрязани крака. Съседи посочват, че знаят кой е извършителят, но МВР така и не можа да разбере.лупа

Публикувана на
24 Ноември 2022 година