Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква през декември

Вижте какво ви очаква през декември 2022 според зодията. Месечен хороскоп за декември 2022 за всички зодии.
Месечен хороскоп за декември 2022: Овен
През декември трябва да оставите интуицията си на заден план и да залагате повече на логиката. Практичността трябва да е онова, което да ви води в действията ви. Очаква ви много работа и всяко размотаване или отклонение от целта, ще доведе до закъснения, нерви и проблеми на работното място. Ще се нуждаете от перфектна организация между лично и работно време.
Трудът, който ще положите през декември, ще ви се отплати идните месеци - поставяте основата на нещо голямо и важно, свързано с положителни промени. Важни дати за месеца са 1-ви, 10-и, 19-ти и 28-ми.
 
Месечен хороскоп за декември 2022: Телец
Мислете и не прибързвайте. Тези две думи трябва да са вашата мантра за декември. Напрегнати и нервни сте и може да се стигне до избухвания у дома и на работното място, за които ще съжалявате. Чувствате се претоварени и сякаш сте обградени от хора, тип енергийни вампири - търсещи вашето внимание, опит, съвети и каквото друго се сетите. Сякаш не можете да си поемете въздух и да останете сами. С напредването на месеца, напрежението ще се натрупва и ако не откриете начин да изпуснете парата, нервността ще превзема ежедневието ви.
Избягвайте да си правите планове, защото няма да се реализират. Фокусирайте се върху онова, което можете да контролирате тук и сега. Важни дати за месеца са 9-ти, 18-ти и 27-ми.
Месечен хороскоп за декември 2022: Близнаци
През декември ще трябва да посветите голяма част от времето и вниманието си на семейството. Сякаш всичко върви наопаки по отношение на личния ви живот. През този месец ще трябва да се адаптирате, да се научите да слушате по-добре и да отдавате внимание на близките си. В противен случай очаквайте конфликти. Ако се чувствате претоварени, опитайте да делегирате част от личните и професионалните си задължения.
Умът ви е претоварен с куп задачи, които сякаш стават все повече и повече. Разсеяни сте и сякаш не можете нищо да свършите в срок. Бъдете особено внимателни на 7-ми, 16-ти и 25-ти, тъй като в тези дни нервите ви ще са особено опънати.
 
Месечен хороскоп за декември 2022: Рак
Обърнете поглед навътре. Разберете себе си и открийте както харесвате и какво не ви допада в характера ви. Чувствате се потиснати и около празниците ще ви липсват хора, които не са вече около вас. Вместо да потъвате в скръб и емоции, което е типично за вас, бъдете благодарни за всичко, което имате. Все пак празниците са дни като всички други.
Дистанцирайте се от собствената си импулсивност. Запомнете, че вашата свръхчувствителност по-скоро ви е враг, не толкова приятел. 6-ти, 15-ти и 24-ти са дните, в които звездите са ви подготвили изненади.
Месечен хороскоп за декември 2022: Лъв
През декември можете да си позволите да се отпуснете и да не мислите толкова за работа. Делегирайте част от задълженията си, но не забравяйте да проверявате дали задачите се изпълняват съвестно. Бъдете особено бдителни по отношение на финансите си и помислете не толкова за харчене, колкото за спестявания и инвестиции. В личен живот ще се наложи да направите малки промени в отношението си към половинката. Разговаряйте и слушайте внимателно, за да постигнете хармония.
Пазете се от хора, които искат да превземат времето и вниманието ви. Имате твърде много ангажименти и не поемайте допълнителни такива. 8-ми, 17-ти и 23-ти са дни, в които трябва да сте нащрек за промени.
 
Месечен хороскоп за декември 2022: Дева
Време е да си отпочинете. След месеци упорита работа, вече сте приключили голяма част от задачите си и можете да се насладите на плодовете на труда си. Изпълнени сте с усещане, че се задава нещо ново, подгответе се за промени. Очаквайте възможности, за които не сте и предполагали, че ще се появят пред вас.
Бъдете внимателни, защото можете да се озовете в центъра на скандал. Не взимайте страна и се оттеглете, преди да се окажете основен виновник. Датите 11-ти и 20-ти декември са ви подготвили изненади.
Месечен хороскоп за декември 2022: Везни
Време за действие. Откажете се от предпазливостта и бъдете активни, иначе можете да пропуснете някои много добри възможности. Не се саботирайте сами, като изберете да стоите в сянка. В края на месеца ще получите изненадващи финансови постъпления, а заедно с тях и добри материални придобивки. Ще срещнете човек от миналото си, за когото не сте се сещали от години.
През по-голямата част от месеца всичко ще се случва по график. Изключение са датите 8-ми, 17-ти и 26-ти, когато ще трябва да действате според импулсите си, защото никой предварителен план няма да се изпълни.
 
Месечен хороскоп за декември 2022: Скорпион
През последните месеци като че ли носите света на гърба си. Или поне така го усещате. Някак сте се нагърбили с безкрайно много задачи и на работа, и у дома. Вече изнемогвате от отговорности и ангажименти. Делегирайте част от тях, за да имате достатъчно време за себе си и половинката си. През декември ще сте особено емоционални и раними. Не влизайте в конфликти, пазете близките си от буйния си нрав.
В края на месеца ви очаква пътуване, което ще предизвика смесени емоции. 5-ти, 14-ти и 23-ти ще са дни, изпълнени с напрежение.
Месечен хороскоп за декември 2022: Стрелец
Комуникацията е в центъра на вашия свят през декември. Ежедневието ви е изпълнено с необичайно много възможности за общуване. Опитайте да създадете нови контакти, които да са ви полезни в бъдеще. Обърнете специално внимание на финансите си, като ограничите разходите до най-необходимото.
Около средата на месеца ще усетите първите признаци на умора и раздразнение, но се постарайте да преглътнете нервността. 4-ти, 24-ти и 28-ми са дни, в които ще получите шанс да създадете ценни контакти.
 
Месечен хороскоп за декември 2022: Козирог
Ще усетите първите признаци на предстояща голяма промяна.Това или ще ви вдъхнови, или ще ви депресира. А най-вероятно да се движите нагоре-надолу между двете емоции през цялото време. Бъдете тактични и запазете чувствата си за себе си и най-близките си. Не разваляйте празничното настроение на останалите с негативизма си.
Потопете се в работа у дома - това винаги ви помага да намалите напрежението. 14-ти, 18-ти и 21-ви са дни, заредени със смесени емоции.

Месечен хороскоп за декември 2022: Водолей

Време е да се погрижите за себе си. Много необичайно празнично решение, но имате нужда от време да презаредите батериите. Вземете си отпуск, но не запълвайте свободните си дни със срещи и семейни събирания. Подарете си спа ден, масаж или просто няколко дни с любима книга, чаша вино и домашен уют.
Колкото и да сте изкушени, не бива да работите. Най-добрият начин да презаредите креативността си е чрез релаксация. 2-ри, 19-ти и 29-ти са дни, в които да внимавате за проблеми.
Месечен хороскоп за декември 2022: Риби
След месеци упорита работа, сте на ръба на силите си. Споделете товара с доверен човек - и на работа, и у дома. Имайте вяра, че сте заобиколени с компетентни хора, които ще дадат всичко от себе си, за да ви се докажат. Средата на месеца е подходящ период да си вземете няколко дни предпразничен отпуск, които да посветите на любимите си хора. У дома цари хармония и обстановката отдавна не е била толкова спокойна.
В края на месец декември ви очакват дребни проблеми на работното място, свързани с недостатъчно старание от страна на колегите ви. Опитайте да не изпускате нервите си. 3-ти, 12-ти, 21-ви и 31-ви са дни, в които ще трябва да импровизирате, защото нищо няма да върви по план.

Публикувана на
25 Ноември 2022 година