Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в събота

Видяна: 7220 пъти

Овен
Днес е важно да запазите неутралитет, да не се включвате в колективни действия и инициативи, където отговорността е размита или някой се опитва да командва без да е оторизиран. Не е ден за нови запознанства, очертава се фатално привличане и в любовта. Важните си срещи и разговори отлагайте за утре следобед. Не давайте никому излишни пълномощия, не споделяйте тайни. Днешният ден е конфликтен особено за родените в първата декада.
Телец
Денят е добър за пътуване, за роднински срещи и ремонтни дейности. Останете сред свои хора, затворете кръга, не е време за нови срещи и запознанства. В живота ви може да влезе фатално привличане. Останете със старата любов. Една нова връзка ще ви донесе само неприятности. И работата ви ще спори, ако е рутинна и никой не ви се намесва. Ще се справите и без майстори. Очертава се успешен и ползотворен уикенд, в който и работата и удоволствията ще са на ниво.
Близнаци
Ден на фатално привличане, на срещи в които вие ще сте донорът, който обезпечава и спонсорира работата, удоволствията и условията на връзката. Другите ще чакат на вас и ще правят опити да стоварват неприятните ангажименти и разходите си на ваш гръб. Правите отново старите грешки подведени от чувства и привързаности. От неделя следобед вече ще владеете положението. Днес останете в тесен семеен кръг.
Рак
Днес ще ви изкушават приятелски покани за представителни срещи, на които ще ви се иска да присъствате и даже да сте център на внимание. Ако неглижирате семейството и нуждите на партньора ще си имате неприятности. Намерете време за своите нужди и тези на близките. Като като интуитивен знак винаги намирате резервен вариант, а днес поне няколко такива ще ви трябват. Днес Луната е в Козирог в опозиция на Рака.
Лъв
Днес се готвите за скок, за качествена промяна в начина ви на общуване и живот. До обед уреждате нещо важно, а за следобед се препоръчват двустранни срещи и преговори. Добре е да насрочите срещи с учители и треньори, да запишете децата за някакъв курс или тренировки, а и за себе си да помислите и да потренирате както го разбирате. Вечерта останете в тесен семеен кръг. Днешният ден изисква активност и участие в представителни срещи.
Дева
Ден за пътувания, за делови и приятелски срещи и уточняване на спорните въпроси на четири очи. Не коментирайте и не споделяйте с много хора отношенията си с партньори. В тези дни може да попаднете на неустоимо привличане, което да се вклини в отношенията ви с дългогодишните ви партньори в работата и в живота. Не се отклонявайте от планираната съвместно програма. Днес е творчески ден, ще разрешите основните си проблеми и може да намерите спонсори за проектите си.
Везни
Луната навлиза в нехармоничния ви Козирог. Работа и семейни отношения са противопоставени. Изпълнете дадените обещания на партньорите и децата. Не позволявайте да ви притесняват със служебни отговорности и поръчки. Някой се опитва да ви стовари своите задължения. Точно днес не е нужно да се доказвате в делови план, но в интимен и любовен ще трябва повече да се постараете. Днес не рискувайте в нищо. Не замествайте колега, останете със семейството.
Скорпион
Бъдете активни до обед, уредете приятелски и делови срещи и вземете своето от живота. От обед до утре на обед не се препоръчва работа в екип и участие в колективни изяви. Където се съберат повече хора ще прескачат искри. Движете се в тесен семеен и приятелски кръг, не допускайте никого до кухнята на проблемите си. Някой ще спекулира с получените данни и информации. Днес не си прпилявайте късмета, приемете всяко предложение и сами направете такова..
Стрелец
Днес тръгвате с песен, но до обед настроението ви може да бъде попарено. Ден на фатално привличане, особено в любовта. Може да разберете за изневери или партньорът да усети забежките ви. До утре на обед ограничете контактите. Сбирките тази вечер са нож с две остриета. От една страна ще направите важен контакт, но от друга някой ще опита да ви върже. Важните срещи днес да са сутринта. Към обед може да се очакват намеси в избора ви.
Козирог
Гонете си интереса, не се съобразявайте с тези, които не се съобразяват с вас. До обед се действа от позиция на силата. Ще разберете кой в действителност управлява ситуацията у дома или на работното ви място. От обед до утре на обед вървите към фатално привличане. Не се срещайте и обвързвайте с нови хора. Очертават се опити за въздействие и принуда. Играйте солово. Днес Луната е в Козирог. Предстоят промени, преместване, предложения за работа или живот в чужбина. Родените в третата декада са в перфектна позиция за имотна сделка.
Водолей
Ден на свободния избор, на деловата и творческа активност. Всичко, което ви хрумне и опитате да реализирате ще носи ползи и пари в бъдеще. Който остане пасивен ще даде шанс на конкуренцията. Следобед не се включвайте в съвместни изяви, тенденцията е да ви използват и да си приписват като заслуга нещо създадено и направено от вас. Неблагоприятно за първа среща. Днес всяка инициатива ще се отплаща.
Риби
Станете рано, свършете определеното и важното за деня до обед. Уредете срещи с нужните хора. От обед до утре на обед не се изключени опити за навлизане в личната ви територия и за въздействие при взимане на важни решения. Неблагоприятен момент за запознанства. Вървите към фатално обвързване, което ще ви отдалечи от важните хора в живота ви. Не изневерявайте. Днес се активизирайте до обед, след това ограничете контактите.
telegraph.bg

Публикувана на
26 Ноември 2022 година