Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Пак ли ще му се размине!?

Пак ли ще му се размине? Както когато наруши Конституцията и НК, подписвайки фалшива декларация за българско гражданство и стана незаконно министър. Както когато арестува незаконно и дивашки Борисов, Горанов и Арнаудова в домовете им пред близките.
Недялко НЕДЯЛКОВ

Сега коалиционният му партньор от БСП го обвинява, че им е предлагал да оттеглят закона срещу машините, а в замяна щял да им даде...кода за машините?!
Защо той притежава този код? Откога го притежава? Чрез този код ли партията му спечели изборите през ноември 2021 г., а на изборите преди месец изкара фамозните 20%?
„Вие откраднахте изборите“, казва му Свиленски от трибуната на Народното събрание, пред милиони зрители.
Нищо ли няма да последва? Отново? Защо Свиленски и Кирил Петков още не са повикани на разпит? Какъв е този Кирил Петков, че номерата му минавата вечно? Кой го пази – посолството, Байдън, папата, Господ, световното масонство, илюминатите, страхът български и българската глупост?
Ако и сега не последва нищо, ако прокурори, полиция, служби, президент отново си запушат ушите, ще имаме пълното право да обявим държавата за закрита. За взломена. И да спрем да изпълняваме гражданските си зазължения, да се подчиняваме на нормите и съответно – да плащаме данъци.
Докога Кирил Петков ще е над закона, с какво той е повече от всички нас, кой му дава правото да се държи като недосегаем, проповядвайки морал и въжделение за промяна? /труд, със съкращение

Публикувана на
26 Ноември 2022 година