Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме днес

Видяна: 5280 пъти

Овен
До обед провеждайте само двустранни срещи и консултации. От обед се активизират хората, с които ви предстои важна инициатива в следващите дни. Водете принципна политика. Едва лъжа в този ден ще ви натовари с грижа и отговорност, която трудно ще понесете. Не ангажирайте близките с проблемите си. За утре планирайте разговор с шефовете и подписване на нови договори.
Телец
До обед ограничете контактите, но след това всичко е позволено. Действайте активно, уредете си срещи с приятели, канете гости и гостувайте, посетете изложби и мероприятия, осъществете ползотворни връзки. До утре на обед не се ограничавайте и в храната, няма да напълнеете независимо колко и какво ще изядете. Днес покрай удоволствията и добра работа ще се свърши.
Близнаци
До обед почивайте, ограничете контактите. Планирайте съвместните инициативи за следобед. Навлизате в силен и обезпечаващ период. До два дни ще напреднете много в личните връзки и кариерата. Това, което вчера не сте постигнали тази вечер ще ви бъде дадено безплатно и с повече екстри отколкото предполагате. До утре на обед не се пълнее, хапвайте си сладко в приятна компания.
Рак
Днес проблемите ще са повече за родените в третата декада. Отлагайте за следобед важните си срещи, планирайте хубаво похапване, семейни и приятелски срещи. До утре на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Ден на протегнатите ръце, а някой вече слага пръстена. Старайте се във всеки момент да контролирате ситуацията и всичко ще е наред. Чакайте обаждане и от чужбина.
Лъв
До обед преговаряйте на четири очи, а от обед до утре на обед разширете контактите и се активизирайте в търсенето на делови и приятелски връзки. Навлизаме в деня на протегнатите ръце, разстоянията нямат значение. Водете разговори с чужбина и планирайте посещения на разменни начала. Бъдете готови с отговорите веднага, отложеното за утре ще зависи от трета страна..
Дева
Поспете до обед и ще избегнете неприятните моменти и изкушения. От обед всичко предприето ще носи ползи, ще ви среща с подходящите хора и ще подновява пълномощията ви в средата, в която се движите. До утре на обед каквото и да изядете няма да напълнеете. Може да се разберете с роднини по имотни и наследствени дела и делби. Срещите ви носят перспектива и в делови план.
Везни
Днес родените в третата декада ще се сблъскат с нерaзрешими проблеми, особено по отношение на имоти и наследства. Претенциите към вас се увеличават, ще се наложат някои компромиси. Опитайте да се споразумеете без адвокати. Пътувайте и на място уточнете споровете. Ако защитите нечие достойнство ще си спечелите още един защитник и приятел. Бъдете принципни.
Скорпион
До обед останете в тесен кръг, не е време за нови запознанства. От обед ситуацията се променя и до вечерта ще имате повод да почерпите и да се радвате на приятна компания. Утрешният ден ще сложи начало на конкурентни битки, които няма да се водят по правилата. Информацията от тази вечер по някакъв начин ще ви отнеме силата и инициативата. Дано ви остане самочувствието..
Стрелец
От обед е време за пътувания, за делови и приятелски срещи и визити, за преговори по сделки и предложения за работа. Водете принципна игра и политика. Някой следи реакциите ви и ако се представите на ниво още утре може да ви направи важно предложение. До утре на обед правите силен и да обезпечаващ бъдещето ви ход. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Поглезете сетивата..
Козирог
От обед късметът ще ви следва. Уредете си делови и приятелски срещи, посетете изложби и панаири, търсете начин да влезете в контакт с подходящите за работата и личния ви живот хора. До утре на обед не се пълнее независимо какво и колко ще изядете. Но с голяма вероятност може да се напълни банковата ви сметка. Ден на подадените ръце, ще имате полза от всеки осъществен контакт.
Водолей
Сутринта давайте заето за приятелски и роднински срещи. Но към обед обстановката ще се промени във ваша полза и интерес. Пътувайте, гостувайте и канете гости, преговаряйте с клиенти, предложете проекти и продукти създадени от вас. До утре може да продадете непродаваемото и да реализирате печалби. Посетете светски събития, рекламирайте се и търсете нови контакти.
Риби
Към обед падат забрани и ограничения за съвместна дейност, за делови и приятелски срещи и пътувания. Сутринта посветете на семейството и децата, не допускайте странични хора да надничат в кухната на личните ви отношения. Не споделяйте излишно замисли и планове. До вечерта правите нужните връзки, а утре може да подпишете нови договори и да влезете в желаната делова среда..
telegraph.bg

Публикувана на
27 Ноември 2022 година