Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Защо загаснаха профилите на Дженифър Лопес

След като акаунтите на Дженифър Лопес в социалните медии мистериозно потънаха в мрак, актрисата и певица се завърна с гръм и трясък, и по-добра от всякога. Изпълнителката на "Let's Get Loud" публикува видео на обложката на свой албум от 2002 г. в Instagram, която се превръща в съвременна нейна версия. В чест на 20-годишнината от излизането на албума "This is Me… Then" изпълнителката на "Jenny from the Block" обяви новия си проект "This is Me… Now".
Феновете ще видят нова музикална ера в албума с 13 песни, тъй като той "отразява емоционалното, духовно и психологическо пътуване", което Лопес предприе през последните две десетилетия.
„Емоционално суров и честен проект, различен от всеки, който е продуцирала досега, тя пише и пее за живота и преживяванията си, които ще резонират с всички нас“, се казва в съобщение за пресата.
Появата на пазара на "This is Me… Now" идва след скорошния брак Джей Ло с актьора от "Батман" Бен Афлек.
В последния й албум има две песни, озаглавени "Dear Ben pt. II" и "Midnight Trip to Vegas", в които се акцентира върху любовта на двойката, която се венча през юли в Лас Вегас. Афлек и Лопес по-късно си казаха „Да“ пред отбрани гости в имението в Райсборо, щата Джорджия на втора брачна церемония през август.
„Този албум е философия, размисъл, и в него е уловен духът на времето. Той е за надеждата, вярата и истинската любов, които никога не умират“, се казва още в съобщението, с което Джей Ло анонсира новия си проект.
"This is Me… Now" ще излезе на пазара през 2023 г. /телеграф

Публикувана на
27 Ноември 2022 година